Son Eklenen Haberler!
08:47 | İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu        -        10:29 | Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak        -        10:25 | Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor        -        10:23 | Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta        -        10:21 | İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!        -        11:40 | Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti        -        11:32 | Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar        -        11:23 | NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda        -        11:18 | Fenerbahçe'ye Muriqi müjdesi! İşte sahalara döneceği tarih        -        09:23 | Fenerbahçe'de takas planı: Musaba & Bertuğ Yıldırım
Aykut Kocaman'dan Fenerbahçe yorumu
04.04.2016 - 17:07

Aykut Kocaman Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında karşılaşacakları Fenerbahçe'nin, Konya'da kazanmak zorunda olduğunu söyledi!

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında karşılaşacakları Fenerbahçe'nin, Konya'da kazanmak zorunda olduğunu ifade ederek, "Beşiktaş'ın Kasımpaşa maçını kazanması halinde Fenerbahçe adına matematiksel olmasa da psikolojik olarak işin ucu kaçmış olabilir. Bu açıdan Fenerbahçe'nin tüm benliğiyle sahada olmasını bekliyoruz." dedi.


Kocaman, Kayacık Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile iç sahada oynayacakları maçı değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin 27. hafta maçında Osmanlıspor ile berabere kaldığını hatırlatan Kocaman, "Bu akşam oynanacak Beşiktaş-Kasımpaşa maçının skoru, bizim Fenerbahçe ile oynayacağımız müsabakanın sertliğiyle ilgili olumlu-olumsuz şeyler sağlayacak. Fenerbahçe her halükarda Konya'dan galibiyet çıkarmak zorunda. Beşiktaş'ın Kasımpaşa maçını kazanması halinde Fenerbahçe adına matematiksel olmasa da psikolojik olarak işin ucu kaçmış olabilir. Bu açıdan Fenerbahçe'nin tüm benliğiyle sahada olmasını bekliyoruz." diye konuştu.

Kocaman, kendi açılarından da Fenerbahçe maçının önemli olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Biz de son 7 haftaya rakiplerimizden 6 puanlık averajla giriyoruz. Geldiğimiz bu seviyeden sonra pozisyonumuzu korumak en büyük amacımız. Mutlaka puan almamız gereken ve almayı çok istediğimiz maçlardan birisi olarak görünüyor. Fenerbahçe'ye karşı kesinlikle ekstra bir çalışmamız olmayacak. Hiçbir takım için yapmadık. Kendi doğrularımız konusundaki düşüncelerimizle devam etmeye çalışacağız."

"Hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş ile sahanızda oynayacaksınız. Şampiyonluğun anahtarı Konya'dan geçer mi?" şeklindeki soruya Kocaman, "Bundan sonraki maçların sonuçlarının ne olacağını bilmiyoruz. Şampiyonluk yolunda Torku Konyaspor kilit takımlardan birisi olarak görünüyor." cevabını verdi.

Torku Konyaspor, 9 Nisan Cumartesi günü Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. İdmana, sakatlıkları nedeniyle tedavilerine devam edilen Douglas, Sissoko ve Hadziahmetovic katılmadı.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Fenerbahçe
Aykut Kocaman
Spor Toto Süper Lig
Torku Konyaspor
Diğer Haberler
İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu
Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak
Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor
Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta
İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!
Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti
Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar
NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam