
Yönetim taraftara, “Takımı yalnız bırakmayın” çağrısında bulundu. Sarı-Lacivertliler, 20 günlük futbol hasretinin ardından Ülker Stadı’nı tıklım tıklı
Yönetim taraftara, “Takımı yalnız bırakmayın” çağrısında bulundu. Sarı-Lacivertliler, 20 günlük futbol hasretinin ardından Ülker Stadı’nı tıklım tıklım doldurmaya hazırlanıyor.
Futbolcular ve teknik heyet sık sık taraftara seslenerek, her maçta yanlarında olmalarını istiyor. Son olarak yönetim de devreye girdi, “Çok kritik haftalara girildi. Şampiyonluk yolunda size ihtiyacımız var” çağrısında bulundu. Bu çağrı, hedefe ulaşacağa benziyor. Fenerbahçeli taraftarlar takımlarıyla en son 13 Mart’taki Kayserispor maçında buluşmuştu.
20 gün sonra, yarın oynanacak Osmanlıspor maçında takımla yeniden bir araya gelecek olan Sarı- Lacivertliler, tribünleri tamamen doldurmaya hazırlanıyor. Futbola olan özlem, karşılaşmanın pazar günü olması, 19.00 gibi güzel bir saatte başlaması ve maç saatinde açık, 15 derecelik bir hava beklenmesi gibi etkenler, Kadıköy’de yarın akşam şölen yaşanmasını sağlayacak. Sosyal medya üzerinden örgütlenen taraftarlar, 90 dakika boyunca takımlarına müthiş bir destek verip, Osmanlıspor’ı baskı altına almaya çalışacaklar.
