Son Eklenen Haberler!
08:47 | İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu        -        10:29 | Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak        -        10:25 | Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor        -        10:23 | Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta        -        10:21 | İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!        -        11:40 | Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti        -        11:32 | Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar        -        11:23 | NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda        -        11:18 | Fenerbahçe'ye Muriqi müjdesi! İşte sahalara döneceği tarih        -        09:23 | Fenerbahçe'de takas planı: Musaba & Bertuğ Yıldırım
''Lucescu Fenerbahçe'yi Şampiyon Yapmak İstiyor!''
29.03.2016 - 14:30

Türkiye’de Lucescu’ya en yakın isim olan Süreyya Ertuğrul, Romen teknik adamın geleceğiyle ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Ertuğrul, ‘’Lucescu’yu PSG istiyor net bilgi. İtalya ve İngiltere’den teklifler alıyor. Galatasaray kendisiyle görüşmüş olabilir. Ama bu görüşme nezaket görüşmesidir. Lucescu lig bitmeden kimseyle transfer görüşmesi yapmaz’’ dedi.

'RAZVAN'I ÖNERMİŞTİR'

Lucescu, Türkiye'ye gelirse tercihi İstanbul takımları olur. Galatasaray bu yüzden şanslı. Fakat Galatasaray'ın bulunduğu duruma bakılırsa Lucescu'nın geleceğini düşünmüyorum. 1 yıl Avrupa kupalarına gidemeyecek. Ekonomik olarak kısıtlamalar var. Lucescu transfer yapmak isteyecek. Avrupa’da kupa alabilecek bir projeyle gelmek istiyor. Galatasaray iyi pazarlama yapmalı. Çok forma satmalı ve sponsorluklar bulmalı. Bence bu görüşmede Lucescu, Galatasaray’a oğlu Razvan’ı önermiştir. O da iyi bir teknik direktör. Üstelik 45 yaşında. Doğruyu söylemek gerekirse Lucescu, oğlunu önermiştir’’ şeklinde konuştu.

2 YIL DAHA ÇALIŞACAK. TÜRKİYE DAHA YAKIN SEÇENEK

Tecrübeli teknik adamın İngiltere, İtalya ve Fransa’dan teklif almasına karşın Türkiye’yi terci edebileceğini belirten Ertuğrul, ‘’ 2 sene daha teknik direktörlük yapacak ve sonra bırakacak. Romanya, Türkiye’ye çok yakın olduğu için diğer Avrupa ülkelerinden ziyade Türkiye’yi tercih edebilir. Hala Fenerbahçe’yi de çalıştırıp, Galatasaray ve Beşiktaş’tan sonra onları de şampiyon yapma hevesi var. Ama Fenerbahçe’den teklif gelmezse Beşiktaş ve Galatasaray’la görüşebilir’’ dedi.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Fenerbahçe
Lucescu
Şampiyon
Yapmak İstiyor
Diğer Haberler
İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu
Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak
Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor
Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta
İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!
Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti
Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar
NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam