Son Eklenen Haberler!
12:25 | Fenerbahçe'de seçim tarihi tartışması: 'Erkene çekin'        -        12:21 | Aziz Yıldırım’ın Aykut Kocaman planı!        -        12:20 | Hakan Safi 4 marka yabancı teknik direktör ile görüşüyor! Listede 1 Türk        -        12:18 | Fenerbahçe'ye genç kaleci! Rota Yunanistan'a çevrildi        -        12:16 | Aziz Yıldırım'dan potada ve filede unutulmaz başarılar        -        12:14 | Ali Koç'tan adaylık kararı! Dikkat çeken Hakan Safi detayı        -        12:13 | Asensio 5. sırada        -        12:12 | Barış Göktürk adaylıktan çekildi!        -        12:10 | Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı!        -        12:09 | Zalgiris Kaunas 81-78 Fenerbahçe Beko
Nani'den Galatasaray açıklaması
16.03.2016 - 13:26

Dünyaca ünlü yıldız futbolcu, sarı-lacivertli takım için var gücüyle çalıştığını ve Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

Dünyaca ünlü yıldız futbolcu, sarı-lacivertli takım için var gücüyle çalıştığını ve Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

Hocası ile sorun yaşadığına dair haberlerin asılsız olduğunu dile getiren Nani, oyun düzeninden şikayetçi olmadığını ve buna hakkı bulunmadığını da söyledi.

KULAKLARINI DEDİKODULARA TIKADI
Takım içinde özgür oynamak istediği ve yeterince pas alamadığından şikayetçi olduğu şeklindeki kendi ağzından yazılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Nani, "Tam tersine Hocam ile aram gayet iyi. Tüm dedikodulara kulaklarımı tıkadım ve işini yapıyorum. Sadece Braga ve ardından gelecek Galatasaray derbisini düşünüyorum. Takım halinde şampiyonluk hedefine kilitlendik ve Fenerbahçe'nin şampiyonluğa ulaşması için elimden gelen katkıyı sağlamak istiyorum" dedi.

Akhisar deplasmanında ayağında ödem olduğu için oynayamayan, Beşiktaş derbisi ve Braga ile oynanan ilk maçta yedek soyunan Nani, Kayserispor maçında yeniden formasına kavuştu. Bu maçtaki hem kendi ve takımının performansını iyi bulduğunu belirten Nani, Braga'dan turla döneceklerini söyleyerek şöyle konuştu:

"TURU GEÇİP ÇEYREK FİNALE..."
"Şimdi Braga'ya uçup galibiyeti alıp gelmek istiyoruz. Turu geçip çeyrek finale adımızı yazdıracağız. Braga hafta sonu 3-0 yenildi ama biz dikkatli olacağız. Son lig maçında takım olarak iyiydik, Kayserispor maçındaki performansımız gayet iyidi ve benim içi önemli olan takıma yardım edebilmek, güç katabilmek."

DERBİ AÇIKLAMASI
Braga'dan sonra Galatasaray maçına motive olacaklarını ifade eden Nani, antrenmanlar dışında performansını artıracak profesyonel çalışmalar yapıyor. Özel fitness hocası ile özel çalışmalar yapıp kendisini geliştiren Portekizli oyuncu derbi için ise şu sözleri sarfetti:

"Hafta sonunda zorlu bir maç bekliyor bizi. Derbi maçta Galatasaray ile karşılaşacağız. Galatasaray bu aralar istediği oyunu oynayıp gösteremiyorsa bile ligde derbi maçlar her zaman önemlidir. Hele hele bize karşı tabi ki farklı oynamaya çalışacaklar ama bizim kaybetme veya puan kaybı yaşama lüksümüz yok şu an.

"BEŞİKTAŞ İLE KAFA KAFAYA..."
"Beşiktaş ile kafa kafaya gidiyoruz. Çok müthiş bir şampiyonluk yarışı oluyor. Fenerbahce büyük bir takım ve büyük bir ruha sahibiz. Derbi maçını kazanıp üç puanı alacağımıza inanıyorum. Önemli olan Fenerbahçe camiasına şampiyonluk kazandırmak. Dediğim gibi ben buraya Fenerbahçe'ye hizmet vermeye geldim. Dedikodularla değil futbolumla ön plana çıkmayı tercih ederim"


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Luis Nani
Aciklama
Braga
Galatasaray
Diğer Haberler
Fenerbahçe'de seçim tarihi tartışması: 'Erkene çekin'
Aziz Yıldırım’ın Aykut Kocaman planı!
Hakan Safi 4 marka yabancı teknik direktör ile görüşüyor! Listede 1 Türk
Fenerbahçe'ye genç kaleci! Rota Yunanistan'a çevrildi
Aziz Yıldırım'dan potada ve filede unutulmaz başarılar
Ali Koç'tan adaylık kararı! Dikkat çeken Hakan Safi detayı
Asensio 5. sırada
Barış Göktürk adaylıktan çekildi!
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam