Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Fenerbahçe'den Avrupa rekoru!
11.03.2016 - 00:43

Son 16 turu ilk maçında evinde Portekiz temsilcisi Braga'yı yenen Fenerbahçe'nin Avrupa'da bileği bükülmüyor.

Fenerbahçe, Avrupa'daki yenilmezlik serisini 8 maça çıkararak kulüp rekoru kırdı.

Son 16 turu ilk maçında evinde Portekiz temsilcisi Braga'yı yenen Fenerbahçe'nin Avrupa'da bileği bükülmüyor. Oynadığı son 8 maçta yenilgi yüzü görmeyen sarı-lacivertliler, tarihlerinde Avrupa maçlarında en uzun süre yenilmeme rekorunu egale etti.

Fenerbahçe, 17 Mart tarihinde UEFA 3. Tur rövanş maçında karşılaşacağı Braga’ya mağlup olmazsa yenilmezlik serisi rekorunu güncellemiş olacak.

VOLKAN KALESİNİ YİNE KAPATTI

Fenerbahçe'de Fabiano Ribeiro'nun yerine forma giyen Volkan Demirel, bu sezonki 6. Avrupa kupası maçında 5. kez gol yemedi. Volkan, bu sezon sadece Shakhtar Donetsk'e deplasmanda 3-0 kaybedilen maçta kalesini gole kapatamamıştı. Tecrübeli file bekçisi, Ukrayna ekibiyle oynanan ilk maçın yanı sıra iki kez Atromitos, birer kez de Ajax ve Braga müsabakalarında kalesinde gol görmedi.

Öte yandan Fenerbahçe, oynadığı son 8 Avrupa maçında kalesinde sadece 2 gol gördü. Sarı-lacivertliler bu sezon Kadıköy'de oynadığı 6 Avrupa maçının 4'ünde kalesinde gole izin vermedi.

BRAGA 2 AY SONRA KAYBETTİ

Braga, Fenerbahçe karşısında aldığı yenilgiyle tam 2 ay sonra mağlubiyet yaşadı. Bu karşılaşmadan önce en son yenilgisini Portekiz Ligi'nde 10 Ocak'ta Sporting Lizbon'a karşı alan Braga, daha sonraki 15 maçta 10 galibiyet ve 5 beraberlik elde etmişti. 15 maç sonra Fenerbahçe'ye yenilen Portekiz ekibi, bu sezon Avrupa'da ise 9. maçında 2. yenilgisini aldı.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Avrupa
Rekor
Uefa Avrupa Ligi
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam