Son Eklenen Haberler!
11:18 | Fenerbahçe yenileniyor! 10'un üzerinde ayrılık ihtimali        -        11:17 | Fenerbahçe'de Skriniar belirsizliği: Maaşına kimse yanaşmıyor!        -        11:10 | Edin Dzeko’ya bir sürpriz talip daha! 2 yıllık teklif...        -        10:18 | ABD - Türkiye maçına İsmail Yüksek damgası!        -        10:14 | Fenerbahçe'nin 2 yıldızına Premier Lig ve Serie A'dan kanca!        -        10:13 | Ezeli rakipten Bright Osayi Samuel hamlesi! Menajeri görüştü        -        10:08 | Marko Guduric'in ayrılığını Nigel Hayes-Davis duyurdu!        -        01:11 | Fenerbahçe'den stoper hamlesi! Gözler yeniden Almanya'da        -        01:03 | Fenerbahçe seride durumu 2-0 yaptı        -        01:00 | Mahmut Uslu'dan Ali Koç'a: 'Kulübü bitirdin, çocuklar ağlıyor'
Volkan Demirel: Beni Paris'e götür hocam!
02.03.2016 - 02:38

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, derbi performansı ile Fatih Terim'den resmen forma istedi.

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, derbi performansı ile Fatih Terim'den resmen forma istedi.

"Volkan Demirel'in üzerine yük verdikçe, Volkan Demirel o yükü taşımayı bilir" mesajıyla direkt Fatih Terim'e adeta SMS atan tecrübeli eldiven, 12 Haziran'da Parc des Princes'te kalede olmak istiyor.

F.BAHÇE'NİN Beşiktaş'ı 2-0 yenip şampiyonluk yarışına ortak olduğu derbinin kahramanlarından Volkan Demirel, A Milli Takım'a geri dönmek için yanıp tutuşuyor. Tecrübeli eldiven, 4 kurtarış yaptığı maçın ardından yaptığı açıklama ile adeta Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e, "Beni Paris'e götür" mesajı verdi. Tecrübeli eldiven, Lig TV mikrofonlarına maç sonrasında, "Volkan Demirel’in üzerine yük verdikçe, Volkan Demirel o yükü taşımayı bilir. Bu kapasitedeyim. Her zaman zorlukların altından kalkmasını bilmişimdir. Bu maçta da üzerime düşeni yaptım" açıklamasında bulunmuştu.

TERİM'İN ÖN YARGISI YOK

Volkan'ın direkt olarak Fatih Terim'e seslendiği belirtilirken "Göreve hazırım" mesajı vermesi kulisleri hızlandırdı. Fatih Terim'in de bu çağrıya karşılık sessiz kalmayacağı öğrenilirken milli takım teknik kurmaylarında eleme maçlarında çok başarılı performans ortaya koyan Volkan Babacan'ın kale hakkı olduğu fikri de hakim olduğu öğrenildi. Ancak mayıs ayındaki tabloya göre Volkan'ın perfomansı masaya yatırılacak. F.Bahçe kalecisi kadroya girip, 12 Haziran'da Parc des Princes'teki Hırvatistan açılış maçında kaleye olmak istiyor. Milliler, 17 Haziran'da Nice'te İspanya, 21 Haziran'da Lens'te Çek Cumhuriyeti ile oynayacak.

KÜFÜRDEN BERİ OYNAMIYOR

34 yaşındaki milli kaleci, en son 12 Kasım 2014'teki Brezilya (0-4) maçında forma giydi. 16 Kasım'da TT Arena'da oynanan Kazakistan maçından önce ise kendisine edilen küfürler nedeniyle TT Arena'yı terketti. Sonra Emre Belözoğlu ve Hasan Çetinkaya ile stada döndü. Ancak o dönem, Fatih Terim'e, "Beni bir daha kadroya çağırma" dediği iddia edilen tecrübeli eldiven, geçen ay mahkemede, "Ben bu olay yüzünden milli takımdan oldum" diyerek küfür davasını geri çekti. Volkan, geçen yıl da, "Ben de hatalar yaptım ama milli görevden asla kaçmam" diyerek davet beklediğini açıklamıştı. (Aksam)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Volkan Demirel
Fatih Terim
Paris
Euro 2016
Diğer Haberler
Fenerbahçe yenileniyor! 10'un üzerinde ayrılık ihtimali
Fenerbahçe'de Skriniar belirsizliği: Maaşına kimse yanaşmıyor!
Edin Dzeko’ya bir sürpriz talip daha! 2 yıllık teklif...
ABD - Türkiye maçına İsmail Yüksek damgası!
Fenerbahçe'nin 2 yıldızına Premier Lig ve Serie A'dan kanca!
Ezeli rakipten Bright Osayi Samuel hamlesi! Menajeri görüştü
Marko Guduric'in ayrılığını Nigel Hayes-Davis duyurdu!
Fenerbahçe'den stoper hamlesi! Gözler yeniden Almanya'da
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam