Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
''Eğer adilse Nani oynamaz!''
23.02.2016 - 11:38

Yönetimimiz, Vitor Pereira'nın Robin van Persie konusunda takındığı tavrı kesinlikle yanlış buluyor.

Yönetimimiz, Vitor Pereira'nın Robin van Persie konusunda takındığı tavrı kesinlikle yanlış buluyor.

Sarı Lacivertli yöneticilerimiz, sürekli adaletten bahseden Portekizli hocanın Luis Nani'ye gösterdiği sabır ve anlayışı Hollandalı yıldız için göstermediğini, konunun artık kişiselleştiğini düşündüğü öğrenildi.

Yönetimimiz, Vitor Pereira’nın katı tutumu ve kararlarından uzun süredir rahatsız. Takımın üç kulvarda iddiasını koruması sebebiyle mümkün olduğunca bu düşünceler dillendirilmese de Portekizli hoca sık sık eleştiriliyordu.

Bursaspor maçındaki Van Persie kararı patlama noktası oldu. Hollandalı futbolcunun son iki maçtaki iyi performansına rağmen oyundan alınması, üstüne bir de Bursa’da yedek soyundurulması bardağı taşırdı.

Pereira sürekli adil karar verdiğini ve takımı düşündüğünü ifade etse de yöneticilerin aynı fikirde olmadığı öğrenildi. Hatta bununla ilgili Luis Nani örneğinin de tartışıldığı belirlendi. Pereira’nın Portekizli futbolcuya gösterdiği sabır ve anlayışı Van Persie için göstermediği, hocanın konuyu kişiselleştirdiği fikrinin hakim olduğu ifade edildi.

Nani takıma önemli katkılar yapsa da birçok maçta bireysel oynadığı ve ayağında çok top tuttuğu için eleştiri alıyor. Buna rağmen çoğu maçı tamamlıyor. Pereira’nın bu uygulamasının tartışılır olduğunu vurgulayan yöneticilerin, konunun artık tam takıma zarar verdiği görüşünde birleştikleri öğrenildi.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Fenerbahçe
Van Persie
Nani
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam