
Amed Sportif Faaliyetler ile karşılaşacak Fenerbahçe, hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü...
Amed Sportif Faaliyetler ile karşılaşacak Fenerbahçe, hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında 9 Şubat Salı günü deplasmanda Amed Sportif Faaliyetler ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde saat 11.00’da başlayan çalışma, 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenmanda pas organizasyonlarının ardından çift kale maç yapan oyuncularımız, taktiksel çalışmalarla antrenmanı tamamladı.
Ertuğrul Taşkıran, bugünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken, Abdoulaye Ba, Robin van Persie ve Lazar Markovic ise tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü.
Fenerbahçe, Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarını 8 Şubat Pazartesi günü Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Çalışma saat 11.00’de başlayacak.
(Fanatik)
