
Fenerbahçe, Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Fenerbahçe, Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonunun 20.haftasında 5 Şubat Cuma günü saat 20.00’de Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde saat 11.00’de başlayan antrenman 1 saat 15 dakika sürdü.
Isınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 2 gruba ayrılan oyuncular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Taktik çalışmayla devam eden antrenman çift kale maçla tamamlandı.
Hasan Ali Kaldırım takımla birlikte çalışırken, Abdoulaye Ba ise tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü. Ertuğrul Taşkıran antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışırken, ikinci bölümde özel program dahilinde çalıştı. Gökhan Gönül ise özel program dahilinde antrenmanı tamamladı.
Takım, Antalyaspor maçının hazırlıklarını, 4 Şubat Perşembe günü Can Bartu Tesislerimizde saat 11.00’de yapacağı antrenmanla sürdürecek.
