Son Eklenen Haberler!
20:22 | Fenerbahçe'den Galatasaray'a Ali Koç yanıtı! 'Kabul edilemez'        -        20:18 | Fenerbahçe'de Ederson'un eşinden paylaşım! 'Çok fazla nankörlük yaşadık'        -        22:49 | Domenico Tedesco: 'Sezon hala çok uzun'        -        22:48 | Musaba: 'Panik yapmaya gerek yok!'        -        22:47 | Mert Müldür: Haftaya telafi ederiz!        -        22:46 | Maça devam edemedi! Fenerbahçe'ye kötü haber        -        22:45 | Edson Alvarez'den sakatlık açıklaması        -        22:39 | Fenerbahçe 1-1 Göztepe        -        11:49 | Fenerbahçe'de Emre Mor kararı! Menajeri İstanbul’a çağrıldı        -        00:27 | Fenerbahçe'den tüzük kongresi iddiası için açıklama!
Fatih Terim'den Volkan Demirel Açıklaması!
07.01.2016 - 15:27

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, herkesin merak ettiği soruları yanıtladı. Ay-Yıldızlılar'ın hocası. Volkan Demirel için kapıyı araladı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, herkesin merak ettiği soruları yanıtladı. Ay-Yıldızlılar'ın hocası. Volkan Demirel için kapıyı araladı.


EURO 2016 Elemeleri'nde Kazakistan ile Türk Telekom Arena'da oynanan maçta yaşananlar sonrası A Milli Takım'dan davet alamayan Volkan Demirel için Fatih Terim bugüne kadarki en net ifadesini kullandı.

'Yenileri bekliyorum'

Antalya'daki MHK semineri sonrası basına açıklamalar yapan Terim, Burak Yılmaz'la ilgili bir soruya, "Burak bizim önemli oyuncularımızdan. Buraya (Fransa'ya) gitmeyi arzu eden tüm oyuncularımıza performanslarını en yükseğe taşımalarnı söylüyorum. Keşke seçim olsa. Burak o zamana kadar büyük ihtimalle iyileşecektir. Diğer yeni oyuncuları da beklemiyor değilim" dedi.

Kısa ve net

Terim'in bu açıklamasının ardından bir basın mensubu, "Volkan Demirel de bu beklentinize dahil mi?" sorusunu yöneltti. Teknik adam, soruya kısa ama net bir yanıt verdi: "Herkes dahil"

Fatih Terim'in bu açıklaması, Volkan Demirel'in de EURO 2016 kadrosunda yer alma ihtimalinin güçlendiği şeklinde yorumlandı.

İki hazırlık maçı

A Milli Takım'ın hocası, EURO 2016 hazırlıklarında İsveç ile Antalya'da, Avusturya ile de Viyana'da iki hazırlık maçı yapabileceklerini de açıkladı.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Fatih Terim
Euro 2016
Volkan Demirel
Fransa
Diğer Haberler
Fenerbahçe'den Galatasaray'a Ali Koç yanıtı! 'Kabul edilemez'
Fenerbahçe'de Ederson'un eşinden paylaşım! 'Çok fazla nankörlük yaşadık'
Domenico Tedesco: 'Sezon hala çok uzun'
Musaba: 'Panik yapmaya gerek yok!'
Mert Müldür: Haftaya telafi ederiz!
Maça devam edemedi! Fenerbahçe'ye kötü haber
Edson Alvarez'den sakatlık açıklaması
Fenerbahçe 1-1 Göztepe
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam