Son Eklenen Haberler!
12:06 | Alex de Souza'dan Aziz Yıldırım'a destek! 'Geri dön patron'        -        12:05 | Anderson Talisca çeteyi çökertti!        -        12:25 | Fenerbahçe'de seçim tarihi tartışması: 'Erkene çekin'        -        12:21 | Aziz Yıldırım’ın Aykut Kocaman planı!        -        12:20 | Hakan Safi 4 marka yabancı teknik direktör ile görüşüyor! Listede 1 Türk        -        12:18 | Fenerbahçe'ye genç kaleci! Rota Yunanistan'a çevrildi        -        12:16 | Aziz Yıldırım'dan potada ve filede unutulmaz başarılar        -        12:14 | Ali Koç'tan adaylık kararı! Dikkat çeken Hakan Safi detayı        -        12:13 | Asensio 5. sırada        -        12:12 | Barış Göktürk adaylıktan çekildi!
Mahmut Uslu'dan Sert Açıklamalar!
20.12.2015 - 20:40

Fenerbahçe'nin Başkanvekili Mahmut Uslu, Gençlerbirliği maçının ardından çarpıcı açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe'nin Başkanvekili Mahmut Uslu, Gençlerbirliği maçının ardından çarpıcı açıklamalar yaptı.

Uslu, "Mustafa Denizli, 'İnce ince doğradılar' dedi, ceza heyetine bile gitmedi. Ben de 'Bizi çıtır çıtır ettiler' dedim, 30 gün ceza aldım." dedi.

İşte Mahmut Uslu'nun o sözleri:

"Tribünler, "Çakma Cüneyt" diye bağırıyor. Bazen hakemler çaldıkları veya çalmadıklarıyla kötü yönetmiş oluyorlar.

Geçen hafta Galatasaray'ın antrenörü "İnce ince doğradılar" dedi, ceza heyetine bile gitmedi. Ben de "Bizi çıtır ettiler" dedim. 30 gün ceza aldım. Bunlar Fenerbahçeli olduğumuz için mi yapılıyor? Lütfen çifte standart yapmayın. MHK'ye de sesleniyorum: Lütfen hakemleri daha iyi eğitin. Bunlar çok yanlış şeyler. Ceza heyeti bana bir ayrıcalık tanıyor. O yüzden daha fazla konuşmayacağım."

Öte yandan Uslu, Van Persie ile Pereira arasında bir problem olduğuna dair iddialar konusunda, "Van Persie ile ilgili hiçbir problem yok. Kendisinin böyle bir tepkisi de yok." açıklamasında bulundu.

Denizli ne demişti?

Mustafa Denizli, Beşiktaş-Galatasaray derbisinin ardından hakem Mete Kalkavan'ı hedef alarak Mahmut Uslu'nun eleştirdiği şu sözleri söylemişti:

"Ne Galatasaray pes eder, ne de ben pes ederim. Geride kalan dönem, önümüzdeki dönemden daha kısa bir dönem. İkinci yarı bizi avantajlı duruma geçirecek bir tablomuz var. 90 dakikayı değerlendirdiğimiz zaman nelerin çalınıp nelerin çalınmadığını biz biliriz. Oyuna tesir etmeyen hareketler gibi görünen, oyuncuyu içeride sinirlendiren, çalınan çalınmayan düdükleri biz görürüz. Herkes atlar ama ben atlamam! Mete Kalkavan, bir oyun nasıl kıymık kıymık kesilir, gösterdi! Bunları biz atlamayız!"


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Mahmut Uslu
Açıklama
Sert
Fenerbahçe
Gençlerbirliği
Diğer Haberler
Alex de Souza'dan Aziz Yıldırım'a destek! 'Geri dön patron'
Anderson Talisca çeteyi çökertti!
Fenerbahçe'de seçim tarihi tartışması: 'Erkene çekin'
Aziz Yıldırım’ın Aykut Kocaman planı!
Hakan Safi 4 marka yabancı teknik direktör ile görüşüyor! Listede 1 Türk
Fenerbahçe'ye genç kaleci! Rota Yunanistan'a çevrildi
Aziz Yıldırım'dan potada ve filede unutulmaz başarılar
Ali Koç'tan adaylık kararı! Dikkat çeken Hakan Safi detayı
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam