
Fenerbahçe'li Gökhan Gönül,Gaziantepspor maçı sonrası Sosyal Medya hesabından açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe'li Gökhan Gönül,Gaziantepspor maçı sonrası Sosyal Medya hesabından açıklamalarda bulundu.
İşte o açıklamalar;
Gökhan Gönül : 2 puan kaybettik. Tabi her maça kazanmak için çıkıyoruz.
Gökhan Gönül : Klişe olacak ama yeni bir takımız. 10 kişi ile nasıl mücadele edileceğini bugün takım olarak görmüş olduk.
Gökhan Gönül : Son ana kadar mücadele ettik, kazanmak için elimizden geleni yaptık ancak önümüzdeki Başakşehir maçına odaklanacağız.
Gökhan Gönül : Bugün rezalet bir sahada maç oynadık.
Gökhan Gönül : Bazen saha içinde gördüğünüz pozisyonlar, kamerada farklı görülebiliyor. Ancak Hasan Ali'nin pozisyonunda yetişebileceğimi düşündüm.
Gökhan Gönül : Dediğim gibi çok rezalet bir saha vardı. Hakeme de mesafenin az olduğunu ve rakip oyuncuya yetişebileceğimi söyledim.
Gökhan Gönül : Saha içinde dediğim gibi farklı görülebiliyor, akşam izlediğimde daha iyi yorumlayabiliriz.
