Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Bireysel ‘Yıldız’
15.11.2015 - 11:42

Pereira’nın “Şu anki çalışmamızın dışına çıkmak istemiyorum. Sizler bireysel çalışarak performansınızı yükseltebilirsiniz” sözleri sonrası ...

Pereira’nın “Şu anki çalışmamızın dışına çıkmak istemiyorum. Sizler bireysel çalışarak performansınızı yükseltebilirsiniz” sözleri sonrası oyuncular yardımcı antrenör Fatih Yıldız’dan ekstra program istedi.

F.BAHÇE’DE yeni bir dönem başlıyor. Sarı-lacivertlilerin özellikle son 1 ayda oynadığı maçlarda 2. yarılarda düşen temposu teknik direktör Vitor Perreira ve ekibini harekete geçirdi. Futbolcularla yapılan toplantıda idman tekniğinden bahseden Portekizli hoca, “Şu anki çalışmamızın dışına çıkmak istemiyorum. Ancak bireysel çalışarak performansını yükseltebilirsiniz” dedi.

BU sözlerin ardından sezon başında yaşanan sakatlıklar ve takıma geç katılmaktan dolayı fiziki performansı düşük olan birçok futbolcu, özel hayatlarında bireysel antrenörlerle yaptığı çalışmalar yaptığı gibi Samandıra’da da yardımcı antrenörü Fatih Yıldız’ın kapısını aşındırıyor. Sezon başından beri istenilen düzeye gelemeyen Van Persie başta olmak üzere birçok oyuncu Yıldız’dan ekstra çalışma istedi.

VERİLEN milli arada bu konudaki açığı kapatmak isteyen futbolcular Samandıra’da idman bitimiyle ekstra çalışmalar yapıyor. Nani de milli takıma gitmeden Fatih hoca ile görüşerek dönüşünde ekstra bir idman programı istedi.

RvP’ye kafa izni

KANARYA’DA teknik direktör Vitor Pereira oyuncularına 2 gün izin verirken Robin van Persie’nin ise 3 gün izinli olduğu öğrenildi. Portekizli hoca, performansındaki düşüklük ve milli takıma seçilememesinden dolayı morali oldukça bozuk olan Hollandalı’nın kendisini toparlaması için böyle bir jest yaptı. (Sampiy10)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Robin van Persie
Vitor Pereira
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam