Son Eklenen Haberler!
12:36 | Fenerbahçe, Asensio ve Skriniar'da mutlu sona yakın!        -        12:31 | Fenerbahçe'de Mourinho'nun Duran planı ortaya çıktı!        -        12:22 | Fenerbahçe yönetiminden, İrfan Can Kahveci açıklaması        -        12:20 | Archie Brown: Hayır demek mümkün değildi        -        12:19 | Fenerbahçe hazırlık maçında hata yapmadı! Szymanski galibiyeti getirdi        -        20:24 | İtalyan ekipleri, Sofyan Amrabat için devrede!        -        20:22 | Fenerbahçe'den Kang-in Lee atağı!        -        14:18 | Benfica-Fenerbahçe maçının saati sızdırıldı! Portekiz basını duyurdu        -        14:17 | Fenerbahçe'de sezonun ilk hazırlık maçı!        -        14:15 | Fenerbahçe'de Emre Demir, Sakaryaspor'a doğru!
Volkan Şen'den Şenol Güneş açıklaması!
11.11.2015 - 18:40

Fenerbahçeli Volkan Şen, FB TV’ye yaptığı açıklamada Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in ‘Bursaspor kaptanı Beşiktaş’a gelmek için bana ...

Fenerbahçeli Volkan Şen, FB TV’ye yaptığı açıklamada Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in ‘Bursaspor kaptanı Beşiktaş’a gelmek için bana yalvardı’ şeklindeki sözlerinin kendisiyle alakalı olmadığını belirtti.

Volkan Şen FBTV'ye yaptığı açıklamalarda, tedavi sürecinin devam ettiğini ve milli maç arasını en iyi şekilde değerlendirip, Mersin İdmanyurdu maçına hazır hale geleceğini de sözlerine ekledi.

Sakatlık durumu ile ilgili bilgi veren Volkan Şen, “Ağrılarım şu an daha iyi durumda. Dünden itibaren takımdan ayrı Fatih Hocayla (kondisyoner Fatih Yıldız) özel olarak çalışıyorum. Kuvvetlendirme üzerine çalışıyorum. Onun sonrasında tedavim devam ediyor. İyi gidiyor” dedi.

Milli maçlar nedeniyle verilen arayı en iyi şekilde değerlendirip Mersin İdmanyurdu maçına hazır hale gelmeye çalıştığını belirten başarılı oyuncu, “Bu süreyi en iyi şekilde değerlendirip, güç depolayıp, Mersin İdmanyurdu maçına en iyi şekilde hazırlanmak istiyorum ve istiyoruz. Ben de bu arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum. Bu milli takım arası benim için bir fırsattı. Hem dizimi kuvvetlendirmek hem de daha da güçlü çıkabilmek için. İnşallah önümüzdeki hafta takımla birlikte çalışmalara başlayacağım. Sonrasında da Mersin maçına en iyi şekilde hazır olacağım” diye konuştu.

Volkan'dan Şenol Güneş açıklaması

Volkan Şen, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in, ‘Bursaspor kaptanı Beşiktaş’a gelmek için bana yalvardı’ şeklindeki sözlerinin kendisiyle alakalı olmadığını da dile getirdi.

Volkan, “Bu konunun benle hiç alakası yok. Bu konular geçtiğinde hemen Şenol Hocayı aradım. Benle alakası olmadığını biliyordum ama kendisiyle konuştum ve bir de hocadan duymak istedim. Şenol Hoca gereken açıklamayı yapacaktır diye düşünüyorum. Çünkü buradan benim bir şey söylemem, benim için doğru olmaz. Şenol Hoca böyle bir şey söylemiş ve devamında da inşallah Şenol Hoca kim olduğunu söyler. Bu açıklamayı şunun için yapıyorum ki; kamuoyu bilmelidir. Bu konunun benle hiçbir alakası yoktur. Gereken açıklamayı Şenol Hoca yapacaktır” ifadelerini kullandı.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Volkan Sen
Aciklama
Senol Günes
Diğer Haberler
Fenerbahçe, Asensio ve Skriniar'da mutlu sona yakın!
Fenerbahçe'de Mourinho'nun Duran planı ortaya çıktı!
Fenerbahçe yönetiminden, İrfan Can Kahveci açıklaması
Archie Brown: Hayır demek mümkün değildi
Fenerbahçe hazırlık maçında hata yapmadı! Szymanski galibiyeti getirdi
İtalyan ekipleri, Sofyan Amrabat için devrede!
Fenerbahçe'den Kang-in Lee atağı!
Benfica-Fenerbahçe maçının saati sızdırıldı! Portekiz basını duyurdu
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam