Son Eklenen Haberler!
08:47 | İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu        -        10:29 | Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak        -        10:25 | Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor        -        10:23 | Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta        -        10:21 | İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!        -        11:40 | Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti        -        11:32 | Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar        -        11:23 | NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda        -        11:18 | Fenerbahçe'ye Muriqi müjdesi! İşte sahalara döneceği tarih        -        09:23 | Fenerbahçe'de takas planı: Musaba & Bertuğ Yıldırım
Ali Şen'den Flaş Açıklamalar !
26.10.2015 - 16:23

Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Şen,Fenerbahçe'nin Süper Lig'de dün Galatasaray'la berabere kalmasının kendisini mutlu etmediğini söyledi.

Ali Şen, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin genel olarak oynadığı futboldan memnun olmadığını vurgulayarak, "Derbinin neticesinden memnun değilim. Fenerbahçe'nin yıldızlarla dolu kadrosu maçı kazanmalıydı. İki tane yıldız görevi yapan taraftarımızın önünde kötü oynayan Galatasaray'ı yenmemiz lazım" dedi.

"Oynanan futbol beni tatmin etmiyor" diyen Şen, "Derbi maçlarda çok gol ve büyük heyecan zaten ender görülen bir olaydır. İki puan kaybettik, bir puan kazandık. Bu yıl hem Avrupa'da hem de Türkiye'de bütün kupaları kazanmalıyız" ifadelerini kullandı.

- "Galatasaray'ı dost gören Fenerbahçeliler'denim"

Ali Şen, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Galatasaray'ı dost kulüp olarak görmediği açıklamalarıyla ilgili olarak, Fenerbahçe camiasının Galatasaray'ı düşman olarak gördüğünü düşünmediğini söyledi.

Ali Şen, Yıldırım'ın Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu'nda Galatasaray'la ilgili söyledikleri hakkında da görüş bildirdi.

Sarı-lacivertli kulübün eski başkanı, Fenerbahçe camiasının Galatasaray'ı düşman olarak görmediğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Aziz Yıldırım divanda Galatasaray'ı dost görmediğini söyledi. Fenerbahçe camiasının Galatasaray'ı düşman gördüğünü düşünmüyorum. Ben de Galatasaray'ı dost olarak gören Fenerbahçeliler'denim. Fenerbahçe camiasında Galatasaray'ı düşman görenlerin sayısı da azdır."

Futbolda şike davasında Yargıtay'ın alacağı karardan sonra gelecek yıl mayıs ayında Aziz Yıldırım'ın görevi bırakma kararı almasını da değerlendiren Şen, "Başkanın kendi bileceği iş. Fenerbahçe'ye büyük hizmetler yaptı. Ailesiyle daha fazla zaman geçirme isteğini doğal karşılarız" diye konuştu.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Ali Şen
Fenerbahçe
Açıklama
Flaş
Galatasaray
Aziz Yıldırım
Diğer Haberler
İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu
Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak
Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor
Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta
İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!
Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti
Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar
NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam