Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Pereira'dan 'sert' çıkış
12.10.2015 - 05:06

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, hakemlerin sertliğe göz yumduğunu söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, hakemlerin sertliğe göz yumduğunu söyledi.

Sarı-lacivertlilerin performansını değerlendiren ve Süper Lig ile ilgili tespitlerde bulunan Portekizli teknik adam, takımının henüz istenen agresif futbolu oynayamadığını söyledi, buna karşın rakiplerin sert ve kasti faullü oyunu tercih ettiğini dile getirdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, takımının istenen seviyeye çıkamamasından şikayetçi oldu, ekibiyle bunun çarelerini aramak için görüşmeler yaptı.

Takımın puan kaybetmesi ya da maçları zorlanarak kazanması sebebiyle teknik ekibi ile bir değerlendirme yapan Portekizli teknik adam, Süper Lig’de zorlanmalarının temel sebebinin, oyun içindeki sertlik ve agresif eksiklik olduğunu söyledi.

Maç içinde henüz istenen sert ve agresif oyunu oynayamadıklarının altını çizen Pereira bunu çözmeleri gerektiğini ifade etti.

Sarı-lacivertlilerin teknik patronu, buna karşılık bir başka noktaya da dikkat çekti. Portekizli hoca, rakiplerin sert ve kasti oyunu sebebiyle de zorlandıklarını ifade etti.

Süper Lig’de her maçın bu sebeple çok zor geçtiğini ve hiç bir takımın kolay kolay kazanamayacağını dile getiren Fenerbahçe Teknik Direktörü, özellikle sertliğin topa değil, rakibe yönelik olduğunu dile getirdi. Pereira, hakemlerin de buna göz yumması sebebiyle Fenerbahçe gibi oynamak isteyen ve kazanmak zorunda olan takımlar için bu durumun dezavantaj olduğu tespitini yaptı.

Üçte üç isteği

Bu ay içinde çok kritik maçlara çıkacak olan Fenerbahçe, bunları kazanırsa hem kendi rahatlayacak hem de teknik direktör Pereira’yı rahatlatacak. Ligde ilk olarak Kayseri deplasmanındaki üç puan aranacak olan sarı-lacivertliler, bunun ardından Avrupa Ligi mücadelesinde Ajax’ı ağırlayacak. Sarı-lacivertliler bunların sonrasında ise kendi evinde Galatasaray ile karşılaşacak. Teknik ekibin tüm planlarını bu üç maçı kazanmak üzere yaptıkları belirtildi. (Skorer)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Vitor Pereira
Aciklama
Sert Cikis
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam