Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Galatasaray forması giymem
30.07.2013 - 04:06

Dany’nin Kamerun’da organize ettiği maçta yer alan F.Bahçeli golcü, “UEFA, kulüplere Avrupa Kupaları’ndan men cezası verirken futbolcuları ...

Dany’nin Kamerun’da organize ettiği maçta yer alan F.Bahçeli golcü, “UEFA, kulüplere Avrupa Kupaları’ndan men cezası verirken futbolcuları düşünmüyor. Oysa biz futbolun en önemli parçasıyız” dedi.

F.BAHÇE’nin Kamerunlu futbolcusu Pierre Webo, Galatasaray’da oynayan vatandaşı Dany’nin ülkelerinde organize ettiği maçta G.Saray formasını giymedi. Beyaz TV’ye röportaj veren sarı lacivertli oyuncu, “Asla o formayı giymem. Çünkü bu Fenerbahçe taraftarlarının hoşuna gitmez. Dany, benden bu istekte bulundu ancak ben F.Bahçe formasıyla oynamayı tercih ettim” dedi. 
“F.Bahçe büyük bir kulüp ve ben bu kulübü çok seviyorum” ifadelerini kullanan deneyimli golcü şu açıklamaları yaptı:

UEFA HAKSIZLIK YAPTI

“GEÇEN sezon şampiyonluğu kaçırdık. Ama bu durum sadece geçen sezonla alakalı değil. Son yıllarda Fenerbahçe zor dönemlerden geçti. Saha içinin yanı sıra dışında da büyük sıkıntılar yaşandı. 
- UEFA büyük bir kurum. Ama bazen hatalar da yapabiliyorlar. Mallorca’da oynarken bizi de Avrupa’dan men etmişlerdi. Bu kararı alırken futbolcuları düşünen yok. Oysa biz futbolun en önemli parçasıyız.

TÜRKİYE’DE IRKÇILIK YOK

DROGBA ile birlikte başbakanı ziyaret ettiğimizde söylemiştim. Türkiye’de insanlar bize karşı çok iyiler. Irkçılık iddiaları Türkiye imajı için hoş değil. Türk insanı bu durumların çok uzağında. Bu konuyu uzatmamak gerek. 2 yıldır buradayım. İnsanlar bana hiç kötü davranmadı. Güzel şehirde güzel insanlarla yaşıyorum. Her yerde bana iyi davranıyorlar.”

Başkanla iyi şeyler konuştuk

WEBO, Aziz Yıldırım için de “Başkan başkandır. O iyi bir insan. Kendisiyle birkaç kez görüşme fırsatım oldu. Hep iyi şeylerden bahsettik. Fazla detaylı bir sohbetimiz olmadı” dedi.

Holmen’e kefilim

“F.BAHÇE’ye transfer olunca Holmen adına çok mutlu oldum. O gerçekten iyi bir isim. Belediye ligden düşse de onun performansı iyiydi. F.Bahçe’de yükselişe geçecektir. Buraya gelen her oyuncuya birşeyler katar.”

Bu yıl şampiyon  olmamız şart

YENİ sezon öncesi iddialı mesajlar veren Webo; “Fenerbahçe büyük bir camia. Katıldığı her kupayı ister. Ama en çok lig şampiyonluğuna odaklanacağız. Çünkü Fenerbahçe’nin 3 yıl üst üste şampiyonluktan uzak kalması iyi olmaz” diye konuştu.
(Hurriyet)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam