Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Robin van Persie: “Galibiyetten dolayı çok mutluyum“
20.09.2015 - 22:06

Takımımıza Bursaspor karşısında galibiyeti getiren golü atan Hollandalı yıldız oyuncu Robin van Persie, galibiyetten dolayı duyduğu ...

Takımımıza Bursaspor karşısında galibiyeti getiren golü atan Hollandalı yıldız oyuncu Robin van Persie, galibiyetten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Öncelikle yayıncı kuruluşa maçı değerlendiren Hollandalı yıldız, “Zor bir karşılaşma oldu bizim için. Bursa iyi bir takım. Savunma adına kompakt oynuyorlar. Ön taraftaki oyuncuları da iyi. 1-1 olduğundan sonra zorlu bir hal aldı karşılaşma. Bir şeyler yapmamız gerekiyordu. Ben bu akşam aldığımız galibiyetten dolayı çok mutluyum” dedi.

Kendini iyi hissettiğini ifade eden Robin van Persie, “Dürüst olmak gerekirse kulübede olduğumdan dolayı mutlu değilim. Kendimi iyi hissediyorum, fiziksel açıdan iyiyim, 90 dakika oynayabilecek durumdayım. Tam maç oynayabilirim. Kulübede olduğum için mutlu değilim. Buna cevap vermenin tek yolu takımı galibiyete taşımaktı. Ben de bunu yaptım" diye konuştu.

Maçta giydiği formayı kondisyoner Fatih Yıldız’a veren yıldız oyuncu, “Bu akşam giydiğim formayı kondisyonerimize armağan etmek istedim. İlk günden beri fitness ta benimle çalışıyor. Ona teşekkür anlamında bu formayı verdim. İlk günden beri benle ve tüm takımla meşgul. Bizim için emek veren insanları takdir etmek çok önemli diye düşünüyorum. Arka planda da uğraşan birçok insan var. Onlara da teşekkür etmek, onları takdir etmek gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Attığı golde asisti yapan Hasan Ali’nin performası ile ilgili de Robin van Persie, “Gerçekten çok iyi bir asistti ve çok iyi bir performans koydu Hasan Ali. Topu geriye doğru kesişi son derece önemliydi. Pasın hızı da önemliydi. Pası sert atsa, ben o golü öyle atamazdım. Pasın hızını çok iyi şekilde ayarladı” değerlendirmesinde bulundu.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam