Son Eklenen Haberler!
12:47 | Aziz Yıldırım Fenerbahçe camiasına seslendi! "Bir şeylere dur demeliyiz"        -        12:46 | Fenerbahçe, Konyaspor'a konuk olacak! İşte muhtemel 11'ler...        -        12:06 | Alex de Souza'dan Aziz Yıldırım'a destek! 'Geri dön patron'        -        12:05 | Anderson Talisca çeteyi çökertti!        -        12:25 | Fenerbahçe'de seçim tarihi tartışması: 'Erkene çekin'        -        12:21 | Aziz Yıldırım’ın Aykut Kocaman planı!        -        12:20 | Hakan Safi 4 marka yabancı teknik direktör ile görüşüyor! Listede 1 Türk        -        12:18 | Fenerbahçe'ye genç kaleci! Rota Yunanistan'a çevrildi        -        12:16 | Aziz Yıldırım'dan potada ve filede unutulmaz başarılar        -        12:14 | Ali Koç'tan adaylık kararı! Dikkat çeken Hakan Safi detayı
Nani ve Josef belirsizliği!
15.09.2015 - 14:48

UEFA Avrupa Ligi'nde evinde Norveç'in Molde takımını konuk edecek Fenerbahçe'ye bir kötü haber de Nani ve Josef de Souza’dan geldi.

UEFA Avrupa Ligi'nde evinde Norveç'in Molde takımını konuk edecek Fenerbahçe'ye bir kötü haber de Nani ve Josef de Souza’dan geldi. İki yıldız futbolcu da Molde maçında forma giyemeyebilir.

UEFA Avrupa Ligi'nde evinde Norveç'in Molde takımını konuk edecek Fenerbahçe'de karşılaşmanın hazırlıkları sürüyor.

Sakatlığı nedeniyle birkaç haftadır takımdan uzak kalan Bruno Alves'in Molde maçına yetişme ihtimali doğdu.

Takımla çalışmalara başlayan Portekizli oyuncu, fiziksel olarak tamamen hazır olmadan maça ilk 11'de başlamayacak. Teknik heyet, Portekizli oyuncu konusunda risk almak istemiyor.

Sakatlığı süren Kjaer, Ba ve Diego Molde maçında forma giyemeyecek. Sarı lacivertli ekibe bir beklenmedik haber de Nani ve Josef de Souza'dan geldi. 

Kasımpaşa maçında adalesinde ağrı hisseden Nani ve kasığında ağrı oluşan Josef de Souza günü yenileme antrenmanıyla geçirdi.

Son antrenmanda kendilerini test edecek iki oyuncu ağrılarının devam etmesi durumunda Molde maçında oynayamayacaklar.

KULÜP DOKTORUNDAN SAĞLIK RAPORU

Fenerbahçe'de sakat futbolcular hakkında kulüp doktoru Prof. Dr. Burak Kunduracıoğlu, bilgi verdi.

Sarı-lacivertli takımın doktoru Portekizli stoper Alves'de herhangi bir sıkıntı olmadığını ifade ederek, "Alves milli takımdan bazı problemlerle gelmişti. Ön adalesinde zorlanması vardı. İyi bir şekilde gitti ama tekrar sakatlanıp geri geldi. Fakat şu an iyi durumda ve bu şekilde devam ettiği sürece teknik ekip de uygun görürse maçta takımdaki yerini alabilecektir" dedi.

Kasımpaşa maçı sonrası Nani ve De Souza'nın ağrılarının olduğunu belirten Kunduracıoğlu, "Onları da yoğun bir şekilde özel programa aldık ve rejenerasyon antrenmanlarıyla maça hazırlamaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

"KJAER'İ BURSASPOR MAÇINA HAZIRLIYORUZ"

Kunduracıoğlu, Danimarkalı stoper Kjaer'i Spor Toto Süper Lig'de 20 Eylül'de oynanacak Bursaspor maçına yetiştirmeye çalıştıklarını belirtti.

Kjaer'in tedavi sürecinin de beklenenden iyi gittiğini anlatan Kunduracıoğlu, "Kjaer'i Bursaspor maçına hazırlamaya çalışıyoruz. Cuma günü takımla birlikte çalışmalara başlarsa ve herhangi bir problem görmezsek hafta sonu oynayacağımız lig maçında teknik ekibin vereceği karar ile takımdaki yerini alacaktır. Ancak bu süreçte herhangi bir sıkıntı olur ise tedavisine devam edilecek" ifadelerini kullandı.

Kunduracıoğlu, Ba ve Diego'nun iyileşme sürecinin ise biraz zaman alacağını sözlerine ekledi.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım Fenerbahçe camiasına seslendi! "Bir şeylere dur demeliyiz"
Fenerbahçe, Konyaspor'a konuk olacak! İşte muhtemel 11'ler...
Alex de Souza'dan Aziz Yıldırım'a destek! 'Geri dön patron'
Anderson Talisca çeteyi çökertti!
Fenerbahçe'de seçim tarihi tartışması: 'Erkene çekin'
Aziz Yıldırım’ın Aykut Kocaman planı!
Hakan Safi 4 marka yabancı teknik direktör ile görüşüyor! Listede 1 Türk
Fenerbahçe'ye genç kaleci! Rota Yunanistan'a çevrildi
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam