Son Eklenen Haberler!
23:56 | T. Konyaspor 1-0 Fenerbahçe        -        09:53 | Fenerbahçe, Konyaspor deplasmanında yarı final peşinde        -        09:46 | Ertan Torunoğulları'ndan hakem tepkisi!        -        15:08 | Sadettin Saran kürsüden ateş püskürdü! "Bu ligde adalet herkes için eşit mi"        -        14:11 | Hakan Bilal Kutlualp konuşurken salonda aniden bir ses yükseldi!        -        14:10 | Hakan Safi'den birlik ve beraberlik açıklaması        -        14:08 | Emmanuel Emenike'den Aziz Yıldırım paylaşımı!        -        14:07 | Aziz Yıldırım: "Artık Fenerbahçe’de üst akıl aramayalım"        -        14:00 | Fenerbahçe’nin borcu 27 milyar 293 milyon TL!        -        14:00 | Şekip Mosturoğlu: "İnisiyatif rakibimize geçti"
3 büyüklerden birlik mesajı
08.09.2015 - 22:56

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş, resmi twitter hesabından teröre karşı birlikteyiz mesajı verdi.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş, resmi twitter hesabından teröre karşı birlikteyiz mesajı verdi.

Hakkari, Iğdır ve Tunceli'deki terör saldırılarının ardından üç büyük kulüp, resmi twitter hesaplarından ve resmi internet sitelerinden birlik ve beraberlik mesajı verdi.Kulüplerin açıklamaları ve twitter gönderileri şu şekilde;

Beşiktaş JK:

"Vatan toprağının dört bir yanından gelen şehit haberleri milletimizi yasa boğmakta... Askerlerimiz, polisimiz, korucularımız... Ayrıca doktoru, öğretmeni, işçisi, memuru, öğrencisi, esnafıyla çok sayıda vatandaşımız bu saldırılarda yaşamını yitirmekte... Terör saldırılarında vatanımızın kıymetli evlatları şehit edilirken, ülke olarak yasta ama dimdik ayaktayız... Iğdır ve Dağlıca'dan son gelen şehit haberleri yüreğimizi daha da burksa da biliyoruz ki Şehitler Ölmez...

Vatan toprağını savunmak uğruna Iğdır'da polislerimiz, Dağlıca'da askerlerimiz, daha önceki zamanlarda yurdumuzun dört bir yanında şehit olan tüm evlatlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, milletimize, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başsağlığı dileriz."

Fenerbahçe Spor Kulübü:

"Her gün gelen şehit haberleri ve bunlara karşı sadece baş sağlığı dilemek, çaresizce bekleyip hiçbir şey yapamadan, en az paylaşılan evlat acıları kadar ağır.
Artık vatan toprağı için canını veren yiğitlerin ardından baş sağlığı dilemek istemiyoruz. Artık, akan kana son vermek, bizim için kanını akıtan bunca insanın ardından yeni canlar yitirmemek, kan akmamasını sağlamak için, üzerimize düşeni yapmak için harekete geçmek istiyoruz.

Bir sivil toplum kuruluşu olarak bizlerin yapabilecekleri sınırlı, ancak bu meselenin çözümü için bize verilebilecek her görevi ifaya hazır ve amadeyiz.

Bu vesile ile işaret etmek isteriz ki, karşı karşıya olduğumuz sorun herkes tarafından samimi bir şekilde bir araya gelinerek çözülebilecek büyüklükte ve ağırlıktadır. Kimsenin bu soruna duyarsız ve sessiz kalma lüksü yoktur. Her türlü düşünceden ve beklentiden öte, herkesin elini taşın altına sokarak çözebileceği devasa bir sorundur. Herkes sorumluluklarını bilmeli, karşılıklı suçlama ile vakit kaybetmeden akan kanı durdurmayı ilk amaç olarak benimsemelidir.

Artık duymaya alıştığımız şehit sayıları 1 de olsa 16 da olsa esasen aynı ağırlıkta üzücüdür. Yitip giden bu insanlarımızı geri getirecek bir güç, bu büyük acıyı dindirecek hiçbir şey yoktur. Bizlerin güvenliği için kanını canını veren vatan evlatlarımızın arkasından onların hatırasına ne yaparsak yapalım yokluklarını giderebilmemiz asla mümkün değildir.

Bugün artık yeter demek zamanıdır. Canlarını veren vatan evlatlarımız bizlerin ve ülkemizin birliği ve güvenliği için şehit olmuştur. Sen/ biz, onlar/biz ayrımı yapmak, suçu o tarafa bu tarafa atmak, sorumluluk almak için beklemek, çözüm üretmek için fayda beklemek zamanı değildir. Zaman yeter deme zamanıdır."

Galatasaray Spor Kulübü:

"Henüz Dağlıca’da yaşanan hain terör saldırısının acısı yüreklerimizdeki tazeliğini korurken, bir felaket haberi de Iğdır’dan geldi. Görev yerine intikal eden polislerimizi taşıyan servis minibüsüne yine bombalı saldırı gerçekleştirildi. Yine çok sayıda şehit ve yaralımız var. Şehit düşen güvenlik görevlilerimize Allah’tan rahmet, geride bıraktıkları acılı ailelerine sabır diliyoruz. Şunu hiç kimse unutmamalıdır ki, acıya acı katarak bir olmamız, ayakta kalmamız mümkün değildir. Bu ülkeyi oluşturan 77 milyonu teröre karşı tek ses, tek nefes olmaya davet ediyoruz. Bir kez daha tüm Türkiye’nin başı sağ olsun; bu acılar artık bir son bulsun."


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Diğer Haberler
T. Konyaspor 1-0 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Konyaspor deplasmanında yarı final peşinde
Ertan Torunoğulları'ndan hakem tepkisi!
Sadettin Saran kürsüden ateş püskürdü! "Bu ligde adalet herkes için eşit mi"
Hakan Bilal Kutlualp konuşurken salonda aniden bir ses yükseldi!
Hakan Safi'den birlik ve beraberlik açıklaması
Emmanuel Emenike'den Aziz Yıldırım paylaşımı!
Aziz Yıldırım: "Artık Fenerbahçe’de üst akıl aramayalım"
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam