Son Eklenen Haberler!
08:47 | İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu        -        10:29 | Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak        -        10:25 | Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor        -        10:23 | Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta        -        10:21 | İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!        -        11:40 | Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti        -        11:32 | Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar        -        11:23 | NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda        -        11:18 | Fenerbahçe'ye Muriqi müjdesi! İşte sahalara döneceği tarih        -        09:23 | Fenerbahçe'de takas planı: Musaba & Bertuğ Yıldırım
Fenerbahçe: Artık yeter!
08.09.2015 - 22:49

Fenerbahçe Kulübü, hain terör saldırılarının ardından kulübün resmi internet sitesinden açıklama yayınladı.

Fenerbahçe Kulübü, hain terör saldırılarının ardından kulübün resmi internet sitesinden açıklama yayınladı.

İşte o açıklama:

"Her gün gelen şehit haberleri ve bunlara karşı sadece baş sağlığı dilemek, çaresizce bekleyip hiçbir şey yapamadan, en az paylaşılan evlat acıları kadar ağır.

Artık vatan toprağı için canını veren yiğitlerin ardından baş sağlığı dilemek istemiyoruz. Artık, akan kana son vermek, bizim için kanını akıtan bunca insanın ardından yeni canlar yitirmemek, kan akmamasını sağlamak için, üzerimize düşeni yapmak için harekete geçmek istiyoruz.

Bir sivil toplum kuruluşu olarak bizlerin yapabilecekleri sınırlı, ancak bu meselenin çözümü için bize verilebilecek her görevi ifaya hazır ve amadeyiz.

Bu vesile ile işaret etmek isteriz ki, karşı karşıya olduğumuz sorun herkes tarafından samimi bir şekilde bir araya gelinerek çözülebilecek büyüklükte ve ağırlıktadır. Kimsenin bu soruna duyarsız ve sessiz kalma lüksü yoktur. Her türlü düşünceden ve beklentiden öte, herkesin elini taşın altına sokarak çözebileceği devasa bir sorundur. Herkes sorumluluklarını bilmeli, karşılıklı suçlama ile vakit kaybetmeden akan kanı durdurmayı ilk amaç olarak benimsemelidir.

Artık duymaya alıştığımız şehit sayıları 1 de olsa 16 da olsa esasen aynı ağırlıkta üzücüdür. Yitip giden bu insanlarımızı geri getirecek bir güç, bu büyük acıyı dindirecek hiçbir şey yoktur. Bizlerin güvenliği için kanını canını veren vatan evlatlarımızın arkasından onların hatırasına ne yaparsak yapalım yokluklarını giderebilmemiz asla mümkün değildir.

Bugün artık yeter demek zamanıdır. Canlarını veren vatan evlatlarımız bizlerin ve ülkemizin birliği ve güvenliği için şehit olmuştur. Sen/ biz, onlar/biz ayrımı yapmak, suçu o tarafa bu tarafa atmak, sorumluluk almak için beklemek, çözüm üretmek için fayda beklemek zamanı değildir. Zaman yeter deme zamanıdır."


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Diğer Haberler
İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu
Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak
Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor
Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta
İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!
Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti
Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar
NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam