Son Eklenen Haberler!
08:47 | İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu        -        10:29 | Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak        -        10:25 | Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor        -        10:23 | Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta        -        10:21 | İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!        -        11:40 | Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti        -        11:32 | Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar        -        11:23 | NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda        -        11:18 | Fenerbahçe'ye Muriqi müjdesi! İşte sahalara döneceği tarih        -        09:23 | Fenerbahçe'de takas planı: Musaba & Bertuğ Yıldırım
İşte Pereira'nın yeni forvetleri
04.09.2015 - 11:00

Moussa Sow'un ayrılmasının ardından Vitor Pereira, forvet sıkıntı yaşamamak için B planını belirledi.

Moussa Sow'un ayrılmasının ardından Vitor Pereira, forvet sıkıntı yaşamamak için B planını belirledi.

Fenerbahçe müthiş transferlerle güçlü bir kadro kurdu. Ancak Moussa Sow’un, transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala Al Ahli’ye imza atmasının ardından forvet bölgesinde ‘alternatif sıkıntısı’ baş gösterdi. Vitor Pereira’nın elinde Van Persie ve Fernandao dışında bir golcü bulunmuyor.

Üç kulvarda birden mücadele edecek olan Sarı-Lacivertliler, bu ikilinin sakatlanması ya da cezalı duruma düşmesi halinde önemli bir sorunla karşı karşıya kalacak. Pereira, böyle bir sıkıntı yaşamamak için şimdiden B planını hazırladı. Buna göre Portekizli teknik adam, bazı antrenmanlarda Nani, Diego, Markovic ve Volkan Şen’e forvet çalışmaları yaptıracak.

Hangisi uyum sağlarsa...

4 oyuncu, normal pozisyonlarının dışında gerektiğinde ‘golcü’ olmalarını sağlayacak idmanlar yapacak. Vitor Pereira, Robin van Persie ve Fernandao’dan yararlanamayacağı durumlarda bu dörtlüden birini ya da ikisini birden ileri uçta görevlendirecek. Nani, Diego, Markovic ve Volkan Şen’den hangisinin forvette oynayacağı, idmanlarda forvet pozisyonuna sağlayacakları uyuma ve sergileyecekleri performansa göre belirlenecek.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Diğer Haberler
İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu
Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak
Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor
Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta
İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!
Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti
Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar
NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam