Son Eklenen Haberler!
15:52 | '7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı        -        15:50 | Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı        -        15:49 | Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...        -        15:55 | Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber        -        15:48 | Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!        -        15:47 | 'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum        -        15:44 | Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK        -        13:25 | Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu        -        13:24 | Sadettin Saran'dan kritik toplantı sonrası açıklama: 'Gereken ültimatomlar verildi'        -        13:21 | Fenerbahçe'de Sidiki Cherif tartışma konusu oldu!
Moussa Sow’dan Veda
30.08.2015 - 22:30

Birleşik Arap Emirlikleri’nin Al Ahli takımına transfer olan Moussa Sow, Antalyaspor maçı öncesi taraftarlarımızla vedalaşmak üzere ...

Birleşik Arap Emirlikleri’nin Al Ahli takımına transfer olan Moussa Sow, Antalyaspor maçı öncesi taraftarlarımızla vedalaşmak üzere Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’ndeydi.

Senegalli oyuncu Moussa Sow, Spor Toto Süper Lig’in 3. hafta karşılaşması olan Antalyaspor maçı öncesi taraftarlarımızla vedalaşmak üzere Stadımıza geldi. Önce soyunma odasında gelen Moussa Sow burada ilk olarak takım arkadaşları, teknik heyet ve takım görevlileriyle vedalaştı. Tribünleri gezerek taraftarlarımızla vedalaşan ve taraftarlarımıza imzalı Fenerbahçe forması dağıtan Moussa Sow’a binlerce taraftarımız alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde sevgi gösterilerinde bulundu.

Tribünleri selamladıktan sonra saha ortasına gelerek açıklama yapan Sow, "Bu akşam benim için gerçekten çok zor. Söz verdim ağlamayacağım diye. Benim için yaptığınız her şey için teşekkürler. Sizi asla unutmayacağım" dedi. Taraftarlarla vedalaşırken göz yaşlarını tutamayan Sow, Türkçe olarak "En büyük Fener" diyerek sözlerini tamamladı.

Daha sonra Başkanımız Aziz Yıldırım tarafından kendisine plaket takdim edilen Moussa Sow oldukça duygusal anlar yaşadı. Senegalli oyuncu, kendisine plaket veren Başkanımız Aziz Yıldırım’ı alnından öptü.

Fenerbahçe TV’ye açıklamalarda bulunan Senegalli oyuncu Moussa Sow, kalbinde bir yarayla ayrıldığını söyledi.

Moussa Sow: “Kalbimde bir yarayla ayrılıyorum”

Sözlerine teşekkür ederek başlayan Moussa Sow, “Daha önce de söylediğim gibi kalbimde bir yarayla ayrılıyorum. Fenerbahçe’de oynamış olmanın keyfini yaşadım. Bu güzel ülkede bulunduğum her dakikanın keyfini yaşadım. Harika bir ülkede futbol oynadım. Biz hangi deplasmana gidersek gidelim insanlar bana sevgi gösterisinde bulundular. Genelde deplasmanda ıslıklanırsınız ama bende bu durum tam tersiydi her zaman. Tüm Türkiye’ye teşekkür ediyorum. Kalpten sevdiğim Fenerbahçe’den ayrılıyorum bugün. Hocalarıma, yöneticilerimize, Başkanımız Aziz Yıldırım’a gazeteci arkadaşlarımıza ve benle mesai harcayan herkese teşekkür ediyorum. Unutmayacağım yaşadıklarımı. Taraftarlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Teşekkürler Fenerbahçe, yakında görüşmek üzere” ifadelerine değindi.

İç sahada oynanan Kayseri Erciyesspor karşılaşmasını unutamadığını söyleyen Sow, “Daha öncede söylediğim gibi benim için unutulmazdı. Çok pozisyonu değerlendiremedim o maçta ama taraftar süreklı bana itici güç olmaya çalıştılar. O yaşadıklarım beni çok mutlu etti. Hayatım boyunca unutmayacağım” diye konuştu.

Son olarak taraftarlarımıza seslenen Moussa Sow, “Fenerbahçe Yandex kullanın” dedi.

Sow daha sonra Fenerbahçe-Antalyaspor maçını izlemek üzere tribündeki yerini aldı. (Fenerbahce.org)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Moussa Sow
Veda
Diğer Haberler
'7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı
Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı
Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...
Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber
Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!
'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum
Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK
Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam