Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Rıdvan Dilmen: Kırmızı kart sonrası maç bitti
14.08.2015 - 23:37

NTV Spor'da yayınlanan '%100 Futbol' programının yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe ile Eskişehirspor arasında oynanan 2015-2016 sezonunun ...

NTV Spor'da yayınlanan '%100 Futbol' programının yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe ile Eskişehirspor arasında oynanan 2015-2016 sezonunun ilk Süper Lig maçını yorumladı.

İşte ünlü yorumcunun yorumları;

"Beklediğim bir Fenerbahçe sahada vardı. Coşkusu müthiş. Oyuncuların hepsi yeni takımda kendini göstermek adına herşeyi yapıyordu. Ortada bir fark olduğu kesin. Maçta sonuca gidemeyen bir Eskişehirspor vardı. Eskişehirspor başarılı gözükse de yedikleri gollerde hatalar gözle görülür bir şekildeydi. Ofsayt taktiği Eskişehirspor'un gol yemesine neden oldu."

"Ben alay konusu oldum ama Fenerbahçe 80 gol atar diyorum. Fenerbahçe'ye karşı bekleyerek değil, oynayarak kazanırsın. Ozan transferinin ne kadar önemli olduğu şimdi daha net ortaya çıkıyor. Fenerbahçe, gol de yiyebilir ama 80 golün altında atmayacağı kesin."

"Fenerbahçe'nin temposu çok kötü değil. Fenerbahçe artık set özelliğinden vazgeçti. Küçük takımları parçalar ama dengi takımlarda ne olacağı belli olmaz. Fernandao kırmızı kart görebilirdi."

Maçın ikinci yarısını da yorumlayan tecrübeli yorumcu önemli noktalara değindi.

İşte Dilmen'den 2. yarı yorumu;

"Bu sezon nasıl bir Fenerbahçe izleyeceğimizi gördük. Fenerbahçe'nin bir futbol düzeni vardı ancak Pereira dönemi farklı olacağa benziyor. Fenerbahçe'nin pas kültürü vardı ama Portekizli teknik adam ile o eski yıllara dönüşünün sinyalini verdi. "

"Aykut Hoca, İsmail Hoca 'nın istatistikleri ile Pereira'nın rakamları çok farklı olacaktır. Fenerbahçe öne doğru oynayarak direk sonuca gitmeye çalışıyor. Fenerbahçe taraftarı belki oyunu beğenmemiş olabilir ama rakip takıma ara sıra pozisyon verdi. Fenerbahçe rakibini artık rahatsız eder. Eskişehirspor, bütçesi sınırlı olması ve maç içerisinde 10 kişi kaldıktan sonra herkes için maç bitti."

"Fenerbahçeli taraftarlar ekim ayının sonuna kadar Robin van Persie'den tam performans beklemesinler.Bazen bir oyuncu 4 ya da 5 oyuncu demektir. Fenerbahçe en iyisini buldu; Ozan'ı buldu."


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam