Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Pereira'dan mutfağa askeri disiplin!
03.07.2015 - 04:39

"Önce disiplin" diyen Pereira, 8.45'te takım tam hazır olmadan kahvaltı salonunu açtırmıyor, 15 dakikada herkes kahvaltısını yapıp idmana ...

"Önce disiplin" diyen Pereira, 8.45'te takım tam hazır olmadan kahvaltı salonunu açtırmıyor, 15 dakikada herkes kahvaltısını yapıp idmana hazırlanıyor.

F.BAHÇE Teknik Direktörü Vitor Pereira, kuralları ile kampa damgasını vurdu.

Portekizli teknik adam disiplini ile dikkat çekerken işe kronik hastalıkları çözmekle başladı. Bunun ilk örneği ise sabahki kahvaltı uygulamalarıyla yaşandı. İşte o uygulamanın detayları: Takıma verilen kahvaltı saati 8.45... Bütün takım bu saatte kahvaltı yapılan restaurantın kapısının önünde toplanmak zorunda. Bütün takım gelmeden kapı açılmıyor. Kaptan Volkan Demirel, herkes eksiksiz toplanınca restaurantın kapısı açılıyor ve herkes kahvaltıya başlıyor.

PİDE LAHMACUN YASAK

Bu sırada teknik heyette kenarda bekliyor ve takımın ardından içeri giriyor. Sabit süre ise 15 dakika. Yani takım 09.00'da kahvaltıyı bitirmek zorunda. Kahvaltı bitimi ise Kaptan ayağa kalkıp, "Afiyet olsun" sözü ile bildiriliyor. Bu sesi duyunca takım salonu terkedip odalarına dönme ve idmana hazırlanmak zorunda. Yani kahvaltıya geç gelmek, elinde su bardağı ile terasa çıkıp gezmek, özel istekler tarih oldu. Öte yandan Pereira, diyetisten kararıyla Topuk Yaylası'ndaki odun fırını kapattırdı. Artık oyuncuların pide, lahmacun istekleri de yerine getirilmeyecek.

Asık suratlı olmayın

VİTOR Pereira, futbolcularla yaptığı görüşmede ilginç bir istekte bulundu. Portekizli teknik adam, "Takımda asık suratlı kimseyi istemiyorum. Herkesin yüzü gülecek. Herkes neşeli olacak. Sohbet yaparken, idmanda çalışırken neşeli olacaksınız. Yaptığınız işten keyif alın. Eğer sorununuz varsa gelin benimle görüşün, oturalım konuşalım. Beraber sorunu çözelim. Elimden gelen her türlü yardımı yaparım" diyerek takıma çok önemli bir mesaj verdi.

120 dakikalık maç

F.BAHÇE, önümüzdeki hafta Şanlıurfa ile oynayacağı maçı 120 dakika üzerinden oynamak istiyor. Pereira'nın isteği ile Urfa'ya "İki tane 60 dakikadan maç yapalım" teklifi yapıldı. Bunun gerekçesi ise Portekizli hocanın tüm oyuncuları görmek istemesi. Maça 2 ayrı kadro ile çıkmak isteyen Pereira, böylece tüm oyuncuları görecek ve gidecek ve kalacaklarla ilgili son kararını verecek. (Aksam)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Pereira
Antrenman
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam