Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Kadıköy'e yıldız yağacak!
22.06.2015 - 14:53

Transferin ses getiren kulübü Fenerbahçe, hareketli bir haftaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertlilerin gündemini Nani, Robin Van Persie, Luiz Adriano ....

Transferin ses getiren kulübü Fenerbahçe, hareketli bir haftaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertlilerin gündemini Nani, Robin Van Persie, Luiz Adriano ve Maicon Pereira gibi yıldızlar belirliyor.

Fenerbahçe yönetimi, Nani ile her konuda anlaştıktan sonra kulübü Manchester United ile bonservis pazarlıklarını sürdürüyor. İngiliz basını ise bu pazarlıkların sadece Nani ile sınırlı olmadığını, sarı lacivertli kulübün Robin Van Persie'yi de renklerine bağlamak istediklerini iddia etti.

İngiliz gazeteler haberlerinde Fenerbahçe'nin iki Manchester Unitedlıyı birden transfer ederek "double" yapma niyetinde olduğunu ileri sürerlerken, Nani'nin bittiğini, Van Persie deki tek sorunun ise oyuncunun yıllık alacağı olduğunu yazdı.

Manchester United'da yıllık 10 milyon pound kazanan Van Persie 'nin ayrılmak istediğini yazan İngiliz Basını, bu nedenle ücretinde indirim yapabileceğini iddia etti.

Ada basınının bu haberlerine karşılık, Fenerbahçe cephesinde temkinli bekleyiş devam ediyor. Nani'nin menajeri ile her konuda anlaşan Sarı-Lacivertlilerin Manchester United ile henüz bir anlaşmaya varmadığı öğrenildi.

Tatilini sürdüren Portekizli oyuncunun da kulüplerden gelecek haberi beklediği belirtiliyor.

Yabancı forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe yönetimi'nin öncelikli hedefinin Shakhtar Donetsk'in golcüsü Adriano olduğu belirlendi. Kulübü ile 6 aylık sözleşmesi kalan Brezilyalı oyuncu için imkanların zorlanmasına karar verildi.

Ukrayna ekibinin Adriano'yu bırakmak istemediği ancak ülkedeki savaş ortamından dolayı, Brezilyalı'nın ayrılık kararı alabileceği ifade ediliyor.

Kaleci konusunda Ospina'da karar kılan yönetim, bu oyuncunun güney amerika kupasından dönmesini bekliyor. Kolombiyalı file bekçisinin bonservisini elinde bulunduran Arsenal'in Peter Cech'i transfer etmek üzere olduğu ve Ospina'nın gidişine izin vereceği gelen haberler arasında. (Ligtv)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam