Son Eklenen Haberler!
08:47 | İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu        -        10:29 | Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak        -        10:25 | Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor        -        10:23 | Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta        -        10:21 | İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!        -        11:40 | Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti        -        11:32 | Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar        -        11:23 | NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda        -        11:18 | Fenerbahçe'ye Muriqi müjdesi! İşte sahalara döneceği tarih        -        09:23 | Fenerbahçe'de takas planı: Musaba & Bertuğ Yıldırım
Kadıköy'e yıldız yağacak!
22.06.2015 - 14:53

Transferin ses getiren kulübü Fenerbahçe, hareketli bir haftaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertlilerin gündemini Nani, Robin Van Persie, Luiz Adriano ....

Transferin ses getiren kulübü Fenerbahçe, hareketli bir haftaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertlilerin gündemini Nani, Robin Van Persie, Luiz Adriano ve Maicon Pereira gibi yıldızlar belirliyor.

Fenerbahçe yönetimi, Nani ile her konuda anlaştıktan sonra kulübü Manchester United ile bonservis pazarlıklarını sürdürüyor. İngiliz basını ise bu pazarlıkların sadece Nani ile sınırlı olmadığını, sarı lacivertli kulübün Robin Van Persie'yi de renklerine bağlamak istediklerini iddia etti.

İngiliz gazeteler haberlerinde Fenerbahçe'nin iki Manchester Unitedlıyı birden transfer ederek "double" yapma niyetinde olduğunu ileri sürerlerken, Nani'nin bittiğini, Van Persie deki tek sorunun ise oyuncunun yıllık alacağı olduğunu yazdı.

Manchester United'da yıllık 10 milyon pound kazanan Van Persie 'nin ayrılmak istediğini yazan İngiliz Basını, bu nedenle ücretinde indirim yapabileceğini iddia etti.

Ada basınının bu haberlerine karşılık, Fenerbahçe cephesinde temkinli bekleyiş devam ediyor. Nani'nin menajeri ile her konuda anlaşan Sarı-Lacivertlilerin Manchester United ile henüz bir anlaşmaya varmadığı öğrenildi.

Tatilini sürdüren Portekizli oyuncunun da kulüplerden gelecek haberi beklediği belirtiliyor.

Yabancı forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe yönetimi'nin öncelikli hedefinin Shakhtar Donetsk'in golcüsü Adriano olduğu belirlendi. Kulübü ile 6 aylık sözleşmesi kalan Brezilyalı oyuncu için imkanların zorlanmasına karar verildi.

Ukrayna ekibinin Adriano'yu bırakmak istemediği ancak ülkedeki savaş ortamından dolayı, Brezilyalı'nın ayrılık kararı alabileceği ifade ediliyor.

Kaleci konusunda Ospina'da karar kılan yönetim, bu oyuncunun güney amerika kupasından dönmesini bekliyor. Kolombiyalı file bekçisinin bonservisini elinde bulunduran Arsenal'in Peter Cech'i transfer etmek üzere olduğu ve Ospina'nın gidişine izin vereceği gelen haberler arasında. (Ligtv)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Diğer Haberler
İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu
Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak
Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor
Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta
İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!
Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti
Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar
NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam