Son Eklenen Haberler!
11:52 | Fenerbahçe'de ilk ayrılık resmileşti! Oyuncuya bildirildi        -        11:50 | Ederson kendine kulüp arıyor!        -        11:49 | Ertan Torunoğulları: 'Hayırlı olsun! Sakın Ha sezonu sona erdi...'        -        11:34 | Tümosan Konyaspor 0-3 Fenerbahçe        -        12:47 | Aziz Yıldırım Fenerbahçe camiasına seslendi! "Bir şeylere dur demeliyiz"        -        12:06 | Alex de Souza'dan Aziz Yıldırım'a destek! 'Geri dön patron'        -        12:05 | Anderson Talisca çeteyi çökertti!        -        12:25 | Fenerbahçe'de seçim tarihi tartışması: 'Erkene çekin'        -        12:21 | Aziz Yıldırım’ın Aykut Kocaman planı!        -        12:20 | Hakan Safi 4 marka yabancı teknik direktör ile görüşüyor! Listede 1 Türk
Pereira kolları sıvadı! İşte ilk talimatı
12.06.2015 - 13:39

Fenerbahçe'nin çiçeği burnunda teknik direktörü Vitor Pereira kolları sıvadı. Şampiyonlar Ligi ön eleme turuna bir aydan kısa bir süresi olan sarı....

Fenerbahçe'nin çiçeği burnunda teknik direktörü Vitor Pereira kolları sıvadı. Şampiyonlar Ligi ön eleme turuna bir aydan kısa bir süresi olan sarı lacivertlilerde Portekizli ilk olarak takımın toplanma tarihini erkene aldı.

Daha önce 29 Haziran'da topbaşı yapması öngörülen sarı lacivertli takıma 25'inde herkes hazır olsun talimatı yollayan Pereira'nın, yönetime de transfer konusunda çok hızlı çalışmaları gerektiği uyarısında bulunduğu öğrenildi.

Fenerbahçe takımını yakından tanıdığını ve oyuncuların bir çoğunun bireysel özelliklerini bildiğini ifade eden Pereira'nın transferde takıma uyum sorunu yaşamayacak alternatifler üzerinde durmaları gerektiğini ifade ettiği gelen haberler arasında.

İlk etapta takıma bir stoper transferi ihtiyacı olduğu bilgisini yönetimle paylaşan Pereira'nın, Porto'nun başında olduğu dönemde birlikte çalıştığı Rolando'nun ismini verdiği ileri sürülüyor. Bonservisi Portekiz kulübünde olan yıldız futbolcu geçtiğimiz yıl Inter'de forma giymişti.

Fernandao'yu renklerine katan sarı lacivertliler bir forvet arayışında daha oldukları öğrenilirken, büyük paralar harcamadan takıma maksimum faydayı sağlayabilecek isimler üzerinde durdukları öğrenildi.

Takımdan ayrılacak isimler konusunda da Vitor Pereira'nın vereceği rapor doğrultusunda hareket etme kararı alan Fenerbahçe Yönetimi'nin, futbol takımıyla ilgili tüm yetkileri Portekizli Teknik Adam ve Sportif Direktör Terraneo'ya bıraktıkları ifade edildi. (Ligtv)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Diğer Haberler
Fenerbahçe'de ilk ayrılık resmileşti! Oyuncuya bildirildi
Ederson kendine kulüp arıyor!
Ertan Torunoğulları: 'Hayırlı olsun! Sakın Ha sezonu sona erdi...'
Tümosan Konyaspor 0-3 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım Fenerbahçe camiasına seslendi! "Bir şeylere dur demeliyiz"
Alex de Souza'dan Aziz Yıldırım'a destek! 'Geri dön patron'
Anderson Talisca çeteyi çökertti!
Fenerbahçe'de seçim tarihi tartışması: 'Erkene çekin'
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam