Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Bitmeyen aşk Pato
05.06.2015 - 03:33

Sarı-lacivertliler önceki sezonun devre arasında transfer etmek için çok uğraştığı Sao Paulo'da kiralık oynayan Pato için yeniden harekete ...

Sarı-lacivertliler önceki sezonun devre arasında transfer etmek için çok uğraştığı Sao Paulo'da kiralık oynayan Pato için yeniden harekete geçti. Brezilyalı Fernandao ile vatandaşı Pato hücum hattını oluşturacak.

Fernandao ile söz kesen Fenerbahçe, Süper Lig gol kralının partnerini de ülkesi Brezilya'dan getirecek

Bursaspor'dan Jose Fernandao'yu alıp hücum hattını değiştireceğinin sinyallerini veren Fenerbahçe, Süper Lig gol kralının partnerini de Brezilya'dan buldu. Sarı-lacivertlilerin 26 yaşındaki Brezilyalı hücum oyuncusu Alexandre Pato ile ilgilendiği öğrenildi. Müjdat Yetkiner, Kemalettin Şentürk ve Saffet Akbaş'tan oluşan F.Bahçe izleme komitesinin oyuncunun durumunu takip ederken yönetime olumlu rapor verdiği öğrenildi.

Kiralık durumu sıkıntıydı

Fenerbahçe Pato için geçtiğimiz yaz ve devre arası da girişimlerde bulunmuş, ancak bonservisinin Corinthians'ta olması ve oyuncunun Sao Paulo'da kiralık oynaması nedeniyle sıkıntılı bir transfer süreci yaşanmıştı. Fakat Pato'nun kiralık sözleşmesinin bitimine 6 ay kaldı. Sao Paulo'nun fesih bedelinin ödenmesi halinde kiralık sözleşmesinden vazgeçebileceği belirtildi.

Önce hoca, sonra Pato...

Corinthians'la sözleşmesi 1.5 yıl sonra bitecek olan Pato'nun bonservisinin 7 milyon Euro civarında olduğu ve Fenerbahçe'nin bu bedeli ödemeye sıcak baktığı ifade ediliyor. Transfer için önce teknik direktörün belirlenmesini bekleyen Fenerbahçe, önümüzdeki hafta bu oyuncu için harekete geçecek.

Mert alarmı

Fenerbahçe'de iç transferde henüz hiçbir futbolcu ile masaya oturmazken, bu isimlerin adı başka takımlarla anılmaya başlandı. Özellikle kaleci Mert Günok'un hem Avrupa'dan hem de Türkiye'den ciddi taliplerinin olduğu ifade edildi. Galatasaray'ın da Mert için devrede olduğu ileri sürüldü. Ancak 12 yaşından bu yana Fenerbahçe forması giyen oyuncunun "Kulübümün kararını bekleyeceğim" diyerek şimdilik bekleme kararı aldığı bildirildi. (Sabah)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Pato
Transfer
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam