Son Eklenen Haberler!
08:47 | İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu        -        10:29 | Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak        -        10:25 | Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor        -        10:23 | Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta        -        10:21 | İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!        -        11:40 | Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti        -        11:32 | Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar        -        11:23 | NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda        -        11:18 | Fenerbahçe'ye Muriqi müjdesi! İşte sahalara döneceği tarih        -        09:23 | Fenerbahçe'de takas planı: Musaba & Bertuğ Yıldırım
Fenerbahçe tarihi savunma yapacak
10.07.2013 - 10:01

Fenerbahçe Kulübü, UEFA'nın verdiği 2+1 yıl Avrupa kupalarından men cezası için Tahkim Kurulu'na savunma yapacak.

Fenerbahçe Kulübü, UEFA'nın verdiği 2+1 yıl Avrupa kupalarından men cezası için Tahkim Kurulu'na savunma yapacak.


UEFA Disiplin Kurulu'nun şike iddialarıyla ilgili verdiği 2+1 yıl Avrupakupalarından men cezasına itiraz eden Fenerbahçe Kulübü, Çarşamba günü UEFA Tahkim Kurulu'nda tarihi bir savunma verecek.

UEFA'nın İsviçre'nin Nyon kentinde bulunan merkezinde saat 14.00'tegerçekleştirilecek duruşmalı toplantıda, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler ve kulüp avukatları hazır bulunacak. Sarı-lacivertli kulüp, şike veya teşvik primiyle suçlandıkları maçlarla ilgili aralarında futbolcularında bulunduğu çok sayıda kişiyi şahitlik yapmaları için davet etti.

Duruşmalı toplantı için hukukçulardan oluşan bir grup ile birlikte aralarında başkan Aziz Yıldırım'ın da yer aldığı ikinci bir grup da İsviçre'ye gitti.  Başkan Yıldırım, süreçle ilgili daha önce düzenlediği basın toplantısında, davanın kulübün lehine sonuçlanması için Nyon'a konuyla ilgili şahitleri de götürdü. Yıldırım, Tahkim kuruluna iyi bir savunma yapacaklarını ifade etmişti.

UÇAKTA FUTBOLCULAR

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve beraberindeki heyet, UEFA Tahkim Kurulu'ndaki duruşmalı toplantıya katılmak üzere İsviçre'ye gitti.

Aziz Yıldırım'ın yanı sıra aralarında futbolcuların da bulunduğu tanıklardan oluşan heyet , özel uçakla Cenevre'ye hareket etti. 

Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nden hareket eden uçakta, şike davasında yargılanan ve UEFA'ya konuyla ilgili savunma veren yönetim kurulu üyesi İlhan Ekşioğlu ile kulüp yetkilisi Tamer Yelkovan, Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, futbolcular Orhan Şam, Mehmet Yıldız, Serdar Kulbilge, Korcan Çelikay, avukat Savaş Adalet, eski futbolculardan Ümit Aydın ve Yusuf Turanlı da bulundu.

Sarı-lacivertli kulübün, UEFA Tahkim Kurulu'ndaki duruşmalı toplantısı saat 14.00'de Nyon'daki UEFA merkezinde gerçekleştirilecek.

UEFA Tahkim Kurulu'nun, sarı-lacivertli kulüp hakkındaki kararını 15 Temmuz Pazartesi günü açıklaması bekleniyor.

(Sporx)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Diğer Haberler
İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu
Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak
Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor
Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta
İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!
Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti
Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar
NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam