Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
“Kuyt'a karısı izin vermiyor“
07.04.2015 - 13:30

Başkan Yıldırım, TFF Başkanı Demirören ile kulüp başkanlarının ziyaretinde, “Bu olaydan sonra oyuncularımı toparlayamıyorum. Dirk Kuyt’ın eşi ...

Başkan Yıldırım, TFF Başkanı Demirören ile kulüp başkanlarının ziyaretinde, “Bu olaydan sonra oyuncularımı toparlayamıyorum. Dirk Kuyt’ın eşi kocasının deplasmanlara gitmesine izin vermiyor” ifadesini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe Kulübü’ne “geçmiş olsun” ziyaretinde bulundu.

Heyette, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu’nun yanı sıra Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan, Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan da yer aldı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler, ziyaretlerine gelen heyeti kulübün kapısında karşılayıp, yönetim kurulu toplantı salonunda kabul etti. Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ofisindeki işlerini gerekçe göstererek ziyarete katılmadı.

Birlik zamanı

Başkan Yıldırım, “Yanınızdayız” mesajını veren TFF yönetiminine ve kulüp başkanlarına teşekkür ederken, “Herkes nasıl organize ve planlı bir saldırı ile karşı karşıya kaldığımızı gördü. Şimdi hepimizin birlik olma zamanı. Ama ortam böyleyken bile ‘Eylemin olduğu yerde İstanbul Başsavcısı’nın arsası var’ şeklinde ciddiyetsiz açıklamalar yapanlar var. Bakın ben bu olaydan sonra oyuncularımı toparlayamıyorum. Kuyt’ın eşi kocasının deplasmanlara gitmesine izin vermiyor” ifadelerini kullandı.

Naklen yayın konusunun da konuşulduğu ziyarette Yıldırım, “Biz futbol ailesi olarak kötü günlerde değil iyi günlerde de artık bir araya gelmeliyiz” dedi.

Aziz Yıldırım, TFF Başkanı Demirören ve kulüp başkanlarının ziyaretinden memnun olduklarını belirtti.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam