Son Eklenen Haberler!
08:47 | İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu        -        10:29 | Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak        -        10:25 | Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor        -        10:23 | Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta        -        10:21 | İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!        -        11:40 | Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti        -        11:32 | Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar        -        11:23 | NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda        -        11:18 | Fenerbahçe'ye Muriqi müjdesi! İşte sahalara döneceği tarih        -        09:23 | Fenerbahçe'de takas planı: Musaba & Bertuğ Yıldırım
Pierre Webo: Karadeniz'i boylayabilirdik
06.04.2015 - 11:04

İspanyol basınına konuşan Pierre Webo, otobüste yaşadıkları dehşet anlarını anlatırken, yaralanan otobüs şoförüne övgü yağdırdı.

İspanyol basınına konuşan Pierre Webo, otobüste yaşadıkları dehşet anlarını anlatırken, yaralanan otobüs şoförüne övgü yağdırdı.

Kamerunlu oyuncu, “Şoför bizim hayatımızı kurtardı. O sırada silah seslerini duyduk. Büyük bir gürültü vardı. Çok korktuk. Açık konuşmak gerekirse Karadeniz’in dibini boylayabilirdik. Dediğim gibi şöför hayatımızı kurtardı. Umarım böyle bir şey bir daha olmaz” diye konuştu.

‘Oğlumun durumu iyi’

Yaşanan silahlı saldırı Portekiz basınında da dikkat çekti. Record gazetesi Bruno Alves’in babası Washington Alves’e ulaşarak durumla ilgili sıcağı sıcağına bilgiler aldı. Washington Alves yaptığı konuşmasında, “Oğlumla görüştüm ve durumu iyi. Bruno’nun psikolojisi iyi durumda. Zaten Bruno Türkiye’den her zaman memnun. Şu anda tek üzüntüsü yaşadığı sakatlık ve oyundan çıkması” diye konuştu. ABola gazetesi de olaylar için futbol şiddeti başlığını tercih etti.

‘Trabzon’a gitmeyiz’

Sarı-lacivertli futbolcular yaşananların ardından önce büyük şaşkınlık yaşadı, bu durum daha sonra öfkeye dönüştü. Oyuncular, “Bizi resmen öldürmek istediler. Ekmeğinin peşinde bir adamın ne suçu var?” ifadesini kullanırken, şoförün hemen arkasındaki Teknik Direktör İsmail Kartal ise “O kurşun bana da isabet edebilirdi. Cenazesi için toplanan bir adam olabilirdim şu an. Tüm camia ve ülke Fenerbahçe’ye sahip çıkmalı” ifadelerini kullandı. Fenerbahçeli futbolcular bundan sonra kesinlikle Trabzon veya Rize’ye gitmeme yönünde de karar aldılar.

İki maçı ertelendi

Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe’nin Rize maçı sonrası yaşadığı olaylar nedeniyle sarı-lacivertli ekibin hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası’nda Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı rövanş karşılaşmasını ve 13 Nisan’da Süper Lig’de Bursaspor ile yapacağı müsabakayı ileri bir tarihe erteledi. TFF’den gelen bu kararların ardından Fenerbahçe’nin antrenman programı da değişti. Takımın bugünü izinli geçireceği ve hazırlıklarına ise 7 Nisan Salı günü başlayacağı açıklandı. (Fanatik)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Pierre Webo
Aciklama
Diğer Haberler
İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu
Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak
Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor
Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta
İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!
Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti
Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar
NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam