Son Eklenen Haberler!
11:52 | Fenerbahçe'de ilk ayrılık resmileşti! Oyuncuya bildirildi        -        11:50 | Ederson kendine kulüp arıyor!        -        11:49 | Ertan Torunoğulları: 'Hayırlı olsun! Sakın Ha sezonu sona erdi...'        -        11:34 | Tümosan Konyaspor 0-3 Fenerbahçe        -        12:47 | Aziz Yıldırım Fenerbahçe camiasına seslendi! "Bir şeylere dur demeliyiz"        -        12:06 | Alex de Souza'dan Aziz Yıldırım'a destek! 'Geri dön patron'        -        12:05 | Anderson Talisca çeteyi çökertti!        -        12:25 | Fenerbahçe'de seçim tarihi tartışması: 'Erkene çekin'        -        12:21 | Aziz Yıldırım’ın Aykut Kocaman planı!        -        12:20 | Hakan Safi 4 marka yabancı teknik direktör ile görüşüyor! Listede 1 Türk
Egemen Korkmaz şoku
15.03.2015 - 08:39

Sarı-lacivertli ekibin önceki gün yaptığı idmanda ameliyatlı dizindeki ağrıları artan Egemen Korkmaz’ın bugün forma giyme şansının bir hayli düşü.....

Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçı öncesi tecrübeli oyuncusu Egemen Korkmaz'ın sakatlığı ile sarsıldı.

Sarı-lacivertli ekibin önceki gün yaptığı idmanda ameliyatlı dizindeki ağrıları artan Egemen Korkmaz’ın bugün forma giyme şansının bir hayli düşük olduğu belirtildi. Ankara’ya giden yıldız futbolcunun yine uzun süreli bir ayrılık yaşamasından korkan teknik heyetin kesinlikle riske girmeyeceği öğrenildi.


Fenerbahçe’de, Gençlerbirliği maçı öncesi Egemen Korkmaz şoku yaşanıyor. Sarı-lacivertli ekibin önceki gün yaptığı idmanda sakatlanan tecrübeli oyuncunun bugünkü maçta forma giyme olasılığının bir hayli düşük olduğu öğrenildi.

Sezon başı sol dizinden ameliyat olan ve aylarca takımdan uzun kalan Egemen’in yine aynı dizinde problem yaşaması teknik heyeti bir hayli endişelendirdi. Operasyon geçirdiği dizindeki ağrıları artan sarı-lacivertli oyuncunun kesin durumu bugün yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacak. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın ligde kritik haftaların yaşandığı bir dönemde Egemen konusunda riske girmek istemeyeceği, Beşiktaş derbisini de düşünerek bu futbolcuyu oynatmayı düşünmediği belirtildi.

TAKIMI TOPLAMIŞTI

Fenerbahçe’de sezona sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı başlayan ve 13 hafta kadroya giremeyen Egemen Korkmaz, 14. haftada Kayseri Erciyesspor deplasmanı ile sahalara geri dönüp takımına büyük bir katkı vermişti.

Deneyimli savunmacı sakatlığın ardından oynadığı 10 maçta da 90 dakika sahada kalırken, takımının defans gücünü doğrudan etkiledi. Egemen’siz sarı-lacivertliler 13 maçta 13 gol yedi. Başarılı futbolcunun defansa dönüşüyle ilk 7 mücadelede kalesinde sadece 1 gol görürken, toplam 10 karşılaşmada ise 4 golü engelleyemedi.

Savunmada Alves ile iyi bir uyum yakalayan, duran toplarda hücum performansına da katkı sağlayan Egemen’in yeniden uzun süreli bir sakatlık dönemine girmesinden çekinen teknik heyetin adeta tecrübeli oyuncunun üzerine titrediği kaydedildi.

Tam kadro gittiler

Sarı-lacivertli ekip, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını dün sabah tamamladı. İdmanda 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından taktiksel ve bireysel çalışmaların yapıldığı belirtildi. Tedavisi devam eden Hasan Ali Kaldırım, takımdan ayrı çalıştı. Egemen ise antrenmana çıkmadı. Fenerbahçe kafilesi, akşam saatlerinde ise Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel uçakla Ankara’ya gitti. Sarı-lacivertlilerde, gribal enfeksiyon geçiren genç kaleci Erten Ersu’nun dışında kadrodaki 22 futbolcunun da Ankara’ya götürüldüğü bildirildi. (Milliyet)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Diğer Haberler
Fenerbahçe'de ilk ayrılık resmileşti! Oyuncuya bildirildi
Ederson kendine kulüp arıyor!
Ertan Torunoğulları: 'Hayırlı olsun! Sakın Ha sezonu sona erdi...'
Tümosan Konyaspor 0-3 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım Fenerbahçe camiasına seslendi! "Bir şeylere dur demeliyiz"
Alex de Souza'dan Aziz Yıldırım'a destek! 'Geri dön patron'
Anderson Talisca çeteyi çökertti!
Fenerbahçe'de seçim tarihi tartışması: 'Erkene çekin'
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam