Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Başkanın yüzüne nasıl bakacağız?
02.03.2015 - 07:59

Fenerbahçeli futbolcular, 2 puan bıraktıkları Konya dönüşü havaalanına giderken birbirlerine şu soruyu sordular ...

Fenerbahçeli futbolcular, 2 puan bıraktıkları Konya dönüşü havaalanına giderken birbirlerine şu soruyu sordular:

“Aziz Başkan’ın kalbi, şekeri, tansiyonu var ama bizi yine de yalnız bırakmıyor. F.Bahçe için hapis bile yattı daha ne olsun. Bu puan kaybını ona nasıl açıklayacağız? Birazdan uçakta karşılaştığımızda ona ne diyeceğiz?”

KONYA deplasmanında kaybedilen 2 puanın ardından oldukça üzgün olan sarı-lacivertli kafile maç sonu dönüşe geçmek için havaalanına hareket ettiğinde takımın ağır ağabeyleri otobüste biraraya geldi. Egemen, Volkan, Emre, M.Topal, Gökhan ve Selçuk’un ana gündem maddesi Aziz Yıldırım’dı..

HAK mahrumiyeti cezası nedeniyle karşılaşmayı otelde izleyen başkana karşı mahçup olduklarından yol boyunca “Aziz Başkan’ın yüzüne nasıl bakacağız?” diye kara kara düşünen futbolcular, gelecek haftaki G.Saray derbisini kazanıp, kendilerini affettirmek zorunda olduklarında hemfikir oldular.

YAPTIKLARI durum değerlendirmesinde Yıldırım’ın sağlığını hiçe sayarak deplasmanlara geldiğinden dem vuran sarı-lacivertlilerin kendi aralarında yaptıkları sohbetten öne çıkanlar:

‘DERBİDE AFFETTİRELİM’

“BAŞKANIMIZIN kalbi, şekeri, tansiyonu var. Ama yine de bizi yalnız bırakmıyor. Maçı statta değil, otel de izlese aklı hep bizde. Sadece futbol takımına değil, mesaisini 1 milyon üye projesine de harcıyor. Yaşına ve sağlık riskine rağmen şehir şehir dolaşıp bizim paralarımızı ödemek adına çalışmalar yapıyor.

Hepimiz paramızı alıyoruz ve sıkıntımız yok. İmkanlarımız çok fazla. Hafta içlerinde yanımıza uğrayıp moral veriyor. Evinden uzakta F.Bahçe ile yaşıyor. Hapis bile yattı daha ne olsun?

BİRAZDAN uçakta karşılaşacağız. Yüzüne nasıl bakacağız? Bu puan kaybını nasıl açıklayacağız, ona ne diyeceğiz? G.Saray maçı bu kayıpları unutturmak adına bizim için bir fırsat. Hepimiz bu şansı değerlendirip başkanımıza G.Saray derbisinde zafer hediye edelim.”
(Sampiy10)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam