Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Emenike'ye sert! “İhanet ediyorsun!“
01.03.2015 - 12:12

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında konuşan Sinan Engin, Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Emmanuel Emenike'yi ağır sözlerle eleştirdi.

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında konuşan Sinan Engin, Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Emmanuel Emenike'yi ağır sözlerle eleştirdi.

Sinan Engin, Emenike için "İhanet ediyorsun... Seni zengin eden futbola, saha sahip çıkan İsmail Kartal'a, başkanına, yönetimine ihanet ediyorsun" ifadelerini kullandı.

Sinan Engin açıklamaları şu şekilde;

"Yazıklar olsun Emenike'ye. Ne oldu buna ya? Ya Emenike, bu ne biliyor musun? Senin bu yaptığın nedir biliyor musun? Hani fakirlikten gelirsin ve daha sonra çok zengin olursun, havaya girersin... Arkadaşlarını falan tanımazsın, işte sen böylesin. 10 bin liraya oynarken, bir anda ayda 250 bin avroya oynuyorsun. Nerede eski Emenike? Sana vuruyorlar, düşüyorsun. Seni eskiden 3 kişi düşüremiyordu. Senin en büyük silahın buydu. Senin Mehmet Topal ve Emre Belözoğlu gibi yaratıcı oyuncu özelliklerin yok. Senin fizik gücün iyi olursa top oynarsın. Büyüdün, zengin oldun havaya girdin. İhanet ediyorsun... Seni zengin eden futbola, saha sahip çıkan İsmail Kartal'a, başkanına, yönetimine ihanet ediyorsun"


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Emenike
Sinan Engin
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam