Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Fenerbahçe Akhisar'a hazırlanıyor!
18.02.2015 - 00:54

Fenerbahçe izni tamamladı. Sarı lacivertliler Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.

Fenerbahçe izni tamamladı. Sarı lacivertliler Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.

Spor Toto Süper Lig'in 21.haftasında sahasında Akhisar Belediyespor'u konuk edecek Fenerbahçe çalışmalara başladı.

Gaziantepspor maçından sonraki 2 günlük iznin ardından Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde toplanan takım, hazırlıklara kuvvet çalışmalarının ağırlıkta olduğu bir antrenmanla başladı. Teknik ekipten izinli olan Moussa Sow, Emmanuel Emenike ve Pierre Webo ise henüz takıma katılmadı.

Gaziantepspor maçıyla Akhisar Belediyespor maçı arasında 9 gün olması ve arada kupa maçı da olmaması sakatlığı olan oyuncuların da tamamen yenilenmesi için bir fırsat haline geldi. Bu süreçte Egemen Korkmaz, Mehmet Topal ve Hasan Ali Kaldırım'ın tamamen iyileşmesi beklenirken; sakatlıktan yeni çıkan Emre Belözoğlu ve Raul Meireles'in de kuvvetlenerek dönmesi için hazırlık yapılıyor.

Öte yandan bir süredir İstanbul'daki kar yağışı Fenerbahçe tesislerinde de kendini olumsuz olarak hissettiriyor. Teknik ekip yoğun kar yağışından etkilenen çalışmaları salona kaydırmak zorunda kalıyor.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
idman
antrenman
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam