
Galatasaray, 20 haziran 2013 - Aksam saatlerinde Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na ( KAP ) sessiz sedasız bir açıklama yaptı.
http://www.hanoglu1907.blogspot.com/2013/05/hahahahhh-galatasaray-mahkeme-mi.html
Buyrun İkinci Yazım : MANİPULASYON YOKMUŞŞŞŞ :) Peki ne Var ?? 17 Haziran 2013
http://www.hanoglu1907.blogspot.com/2013/06/manipulasyon-yok-musss-peki-ne-var.html
Özellikle İkinci yazımda Galatasaray'ın devam eden tüm davalarını sergilemiş ve Medya aracılığıyla Yatırımcıları ve Kamuoyunu Yanıtlmanın SUÇ olduğunu belirtmiştim. İşte bugünkü açıklama gösteriyor ki artık ZİL ÇALIYOR :) Gerçekleri Görme Zamanı...
GELELİM FASULYENIN FAYDALARINA :
Neymiş Dava ve Ne karar vermiş Mahkeme :
Davacı : Galatasaray Hisselerine yatırım yapan küçük yatırımcılardan biri
Davalı: GALATASARAY Sportif A.Ş ve GALATASARAY Kulübü
Dava Konusu : Kayıtlı sermaye sistemindeki Davalı Şirket ödenmiş ve çıkarılmış sermayesinin gerçeği yansıtmadığının, tamamen ödenmediğinin ve bu nedenle Davalı Şirkette yeni bir bedelli sermaye artırımı yapılamayacağının tespiti
YANİ : Davacı diyor ki : Galatasaray'ın ÖDENMİŞ SERMAYE olarak belirttiği sermaye DOĞRU DEĞİLDİR. Yani ödendiği belirtilen sermaye ORTAKLAR tarafından ÖDENMEMİŞTİR. DolayısıylaYeni Sermaye Artırımı YAPILAMAZ.
Tabii ki buna GALATASARAY karşı çıkacak. Mahkeme buna NE CEVAP VERMİŞ?
Uzatmadan özetle geçelim üzerinden :
- Davanın ne için olduğu tespit edilmiş önce : Dava, Galatasaray Spor Kulübü'nün, GS Sportif AŞ'nin Mayıs 2012 deki sermaye artırımına nakden katılmamış olmasının tespiti ve bedellerin nakden ödenmesine kadar yeni bir sermaye artırımı yapılamayacağının tespitine yönelik tespit davasıdır.
Biliyorsunuz Mayıs 2012 de Yatırımcıları ayağa kaldıran bir sermaye artırımı yapılmıştı. Galatasaray diğer ortaklar gibi bu sermaye artırımına nakit katılımda bulunmamış, zaten GS Sportif AŞ ye ait olması gereken biletlere, Gizli bir Protokolle el koymuş, sonra da bunları Kayserilinin annesini boyayıp babasına tekrar satması gibi, GS Sportif AŞ ' ye satmış bundan kaynaklanan alacaklarına mahsuben Para Yatırmadan Sermaye Artırımına katılmıştı. İşte dava bu işlemin usulsüzlüğünü ortaya çıkarmak amacını taşıyor. Mahkeme önce bunu tespit etmiş.
Davacının Dava açma hakkının bulunmaması nedeniyle yapılan DAVANIN REDDİ talebi de MAHKEME tarafından KABUL EDİLMEMİŞTİR. Yani GALATASARAY'ın TALEBİ REDDEDİLMİŞTİR
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=251702
Özetleyelim O Dava Neydi? Galatasaray yönetim kurulu kararlarının ve kararlara konu hasılat paylaşım mutabakatı, hasılat paylaşım sözleşmesi, koltuk devri, pazarlama gelir devrine dair tüm sözleşmeler ve ilgili tüm işlemlerin, birleşme ile ortadan kalkan Futbol A.Ş.'nin bu konulardaki tüm Yönetim Kurulu kararları ve işlemlerinin geçersizliğinin tespiti ve/veya iptali ile Türk Telekom Arena Stadyumu gişe gelirleri ile izletme ve pazarlama hak sahipliğinin hüküm altına alınması talepli dava
YANİ Dananın kuyruğunun kopacağı dava. Kabul edilirse Yerin yerinden oynayacağı, Galatasaray'ın Sportif A.Ş. den gasbettiği Bilet gelirlerinin, aldığı faizlerin ve yazdığı alacak kayıtlarının tamamının iptal edileceği dava..
BREH BREH BREH.. Hani kazanmıştı o davayı GALATASARAY ??? Pardon ..?? Ne oldu birden MORARDI yüzleriniz. O günlerde yazmıştık KAZANILAN BİR ŞEY YOK diye.. Şimdi mi anladınız ERENLER ???
Davacı olan Küçük yatırımcının, elindeki hisseleri ispat etmesine yönelik prosedür. Davacı olmayan bu konuda dava açamayacağı için normal bir prosedür
ARENA 'nın kullanım hakkı kime ait ? İşte bizim bir yıldır söylediğimiz konu. ARENA tümüyle GS Sportif AŞ ye aittir. Kulübün bunun % 90 'ına gizli bir protokolle el koyması HUKUKSUZ ve USULSÜZDÜR diyorduk. Çünkü Madem Sami YEN in sahibi GS Stad A.Ş. idi, GS Futbol AŞ ve GS Stad AŞ Borsadaki GS Sportifle Birleşince ARENA da GS Sportifin olur. İşte mahkeme BUNU BELİRLEMEK için TAPU dan TAPU kayıtlarını istiyor.. GEL BAKALIM GELLL.. Eminim Eylil ayına kadar Galatasaray Yönetiminden 1 kişinin gözüne uyku giremeyecek.
ARENA nın GS Kulübüne mi GS Sportif AŞ ye mi tahsis edildiğine ilişkin olarak Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nden yazı istenmesine karar veriyor Mahkeme. Yani DAVACI nın istediği tüm bilgiler ilgili kurumlardan isteniyor.
Veeeee BOMBAAAAA....
2010 yılından beri GİZLENEN STAD HASILAT PAYLAŞIM SÖZLEŞMESİ nin Galatasaray'dan istenmesine KARAR VERİLİYOR.. İşte bu çok önemli GALATASARAY Neredeyse bir yıldır süren davalarda bu sözleşmeyi hiç ibraz etmiyor, SPK tarafından bu gizleme dolayısıyla cezalandırılmasına rağmen açıklamıyordu.. Artık mahkemeye karşı çıkamayacak.. KAYBOLDU diyemeyeceğine göre : )
