
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, hedefinin kupa ve gençlere şans vermek olduğunu ifade etti.
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, hedefinin kupa ve gençlere şans vermek olduğunu ifade etti.
Maç sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Teknik Direktörümüz; “Maç ortada geçti. Biz Kayserispor maçından bu güne kadar kupa hedefini koymuştuk. Bir hedefimiz daha var o da gençlere şans vermek. Bir veya iki tanesini Türk futbolu ve Fenerbahçe’ye kazandırmak. Bugüne kadar bu söylenenleri yaptık. Altınordu iyi mücadele etti. Gençlerden zaman zaman oynayan ve oynamayan futbolcularla sahaya çıktık. Oyuncularımı tebrik ediyorum.” dedi.
Emenike ile ilgili de konuşan İsmail hoca şu ifadeleri kullandı; “Emenike’nin ayağında problem vardı. Oynayıp oynamayacağı belli değildi. Zorda olsa sahaya çıktı. Özveride bulundu. Teşekkür ediyorum O’na. Oynamak istedi. En değerli oyuncularımızdan biridir. Yakın zamanda golde atacak ve eskı Emenike olacaktır.”
Basın Toplantısı
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İsmail Kartal şu ifadeleri kullandı; "Kupada söylediğimiz gibi, gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Bunun anlamı tabii ki kupayı almak, final oynamak. Bu yolda bir hedefimiz daha vardı. Alt yapıdaki gençlere şans verip, onları daha iyi gözlemleyip, değerlendirip en azından bir ikisini A takıma katabilir miyiz? Bunu hedefliyoruz. Az şans bulan oyuncular ile gençleri dahil ettiğimiz kadroyla sahaya çıktık. Altınordu takımı da iyi mücadele etti. Her iki takım oyuncularını tebrik ediyorum."
Ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kartal, bu akşamki maçta isim vermeden genç oyunculardan birisinin kendisine ışık verdiğini kaydeden Kartal, kupada bundan sonraki duruma bakıp ona göre takım planlaması yapacaklarını aktardı.
A takımın yedek oyuncularının ışık vermediği ifade edilerek yöneltilen "Şikayetiniz var mı?" sorusuna, "Bu maçları oynadığımızda zaman zaman kadroda az şans bulanları da oynatmalıyız ki, performanslarını görelim. Tabii ki onlarla da ilgili bir değerlendirme yapacağız" yanıtını verdi.
