Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Hedef 5 yılda 1 milyon!
19.12.2014 - 02:20

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Hedef 1 Milyon Üye" projesi için en az 5 yıllık bir çalışma süreci olduğunu söyleyerek ...

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Hedef 1 Milyon Üye" projesi için en az 5 yıllık bir çalışma süreci olduğunu söyleyerek, "Hedefimiz bütün şubelerde 5 yılın içinde 2'şer bin üyenin olmasını sağlamak" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 14'üncü haftasının açılış karşılaşmasında yarın Kadir Has Stadyumu'nda Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, Basın Sözcüsü Mahmut Uslu ve yöneticiler ile sarı-lacivertli futbolcular, "Hedef 1 Milyon Üye" kampanyası çerçevesinde Fenerbahçe Kayseri Şubesi'nin düzenlediği akşam yemeğine katıldı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 1 milyon üyenin 1 günde yapılamayacağını, yapıldığı takdirde sağlıklı olmayacağına vurgu yaptı. Çalışmaların 5 yıllık bir süreçte devam edeceğini aktaran Başkan Aziz Yıldırım, "Beklentimiz, Türkiye'ye eşit olarak yayılmak ve var olmak. Fenerbahçe'nin tabanının üzerine, marka olan Fenerbahçe Spor Kulübü'nü yerleştirmek. Geleceğe, bu şekilde bakmak ve geleceğinin emin ellerde olmasını sağlamak. Çocuklarımıza, cumhuriyetçi, laik ve Atatürkçü bu kulübün geleceğini parlak şekilde bırakmaktır. Bizler çok basit hesaplar yaparak çalışmalar yapıyoruz. Herkes üye sayısını soruyor. Bu projenin en az 5 yıllık bir süreci vardır. Biz planlamaları buna göre yaptık. 1 günde, 1 milyon üye yapamazsınız. Yaparsanız da sağlıklı olmaz. Bizim hedefimiz, bütün şubelerde 5 yılın içinde 2'şer bin üyenin olmasını sağlamak. Eğer, 200 şube açarsak ki açacağız, o zaman 400 bin kişi yalnız bu şubelerden biri olacak. Şu anda İstanbul'da kurmuş olduğumuz çağrı merkeziyle 1,5 milyon kişiye ulaşan bir datayla çalışmalar yapılıyor. Her gün yüzlerce kişi üye olmakta. Mart sonunda da hangi şekilde olduğumuzu, nasıl kongreye gittiğimizi de kamuoyuna açıklayacağız" dedi.

"FENERBAHÇE ÖZE DÖNECEK"

Fenerbahçe'nin Türkiye genelindeki illerdeki şubelerine Fenerbahçe evlerinin yapılacağını anlatan Başkan Aziz Yıldırım, bu evlerde yapılacak çalışmalarla sporcular yetiştireceklerini ve öze döneceklerini söyleyerek, "Bu projenin ana temel taşı da her şubenin olduğu yerde Fenerbahçe evleri açmaktır. Bu evlerin özelliği, Fenerbahçelilerin oraya gidip katılımda bulunmak, orada beraber yaşamak, orada yapılacak havuza, tenis kortları ve spor alanlarında, hep beraber faydalanmak, çocuklarımızı orada eğitmektir. İlk şube yapımını Edirne'de, Van'da, Sinop'ta ve Alanya'da yapacağız ve Türkiye'yi kucaklayacağız. Bütün şubelerde aynı proje, büyük veya küçük olarak ihtiyaca göre yapılacaktır. Spor okullarını organize edeceğiz. 17 bin olan talebemiz, 50 binlere çıkarılacak ve buradaki bütün bilimsel olarak yapılacak çalışmalarla Fenerbahçe Spor Kulübü'nün amatör veya profesyonel futbol takımında sporcular yetiştirip, faydalanacağız. Yani öze döneceğiz" diye konuştu.

MAHMUT USLU: ŞİRKET ÜYESİ DEĞİL, KULÜP ÜYESİ

Galatasaray Sportif A.Ş. yöneticisi Ali Dürüst'ün, Fenerbahçe'nin 1 milyon üye kampanyasını, "Onların bir milyon üye konusu biraz farklı. Onlar şirkete üye yapıyor, kulübe değil" sözleriyle eleştirisine cevap veren Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu da üyelerin şirket üyesi değil, kendileri gibi kulübün üyesi olduklarının altını çizerek, şöyle dedi:

"Ben bazı konuları aydınlatmak istiyorum. Yine bugün rakibimizin bir yöneticisi, bu 1 milyon üyeyle ilgili şirkete üye yapılacak diye bir ifadede bulunmuş. Yine yanlış bir ifadede bulunmuşlar. Bayrak sallayan arkadaşlar Fenerbahçe kongre üyesidir, kulübün üyeleridir. Hiçbir zaman şirket üyesi değildir. Şirkete, hisse alınır. Bizler gibi üyeler olacaksınız. Fenerbahçe evlerinin üçüncüsünü Kayseri'de yapmayı düşünüyoruz. Fenerbahçelilere şunu göstermek istiyoruz, zaten bu 7-8 yıl önce düşünülen bir konuydu. Ancak 3 Temmuz'da bu engellenmiş oldu. Çünkü Fenerbahçe, ne kadar tabana yayılırsa yayılsın, bizim bir iddiamız var. Biz İstanbul'un, Türkiye'nin en büyüğü değil, Anadolu'nun en büyüğüyüz."

Konuşmaların ardından Başkan Aziz Yıldırım, Kayseri'de yeni delege olan 13 kongre üyesine, isimlerinin yazılı olduğu ve sarı-lacivertli futbolcuların imzaladığı Fenerbahçe formalarını verdi. Fenerbahçe Kayseri Şube Başkanı Ahmet Ersin Yaşar, Başkan Aziz Yıldırım'a Bünyan halısı hediye etti.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
aziz yildirim
aciklama
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam