Son Eklenen Haberler!
08:47 | İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu        -        10:29 | Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak        -        10:25 | Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor        -        10:23 | Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta        -        10:21 | İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!        -        11:40 | Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti        -        11:32 | Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar        -        11:23 | NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda        -        11:18 | Fenerbahçe'ye Muriqi müjdesi! İşte sahalara döneceği tarih        -        09:23 | Fenerbahçe'de takas planı: Musaba & Bertuğ Yıldırım
Fenerbahçe'den Moussa Sow açıklaması
05.12.2014 - 11:23

Fenerbahçe Asbaşkanı Tahir Perek, sarı-lacivertli camianın merak ettiği konular hakkında çok net ifadeler kullandı.

Fenerbahçe Asbaşkanı Tahir Perek, sarı-lacivertli camianın merak ettiği konular hakkında çok net ifadeler kullandı.

Fenerbahçe Asbaşkanı Tahir Perek “3-5 gün dışında ödeme gecikmesi yok. Skorlar böyle açıklanamaz. Sow ücreti düştü diye tavır yapmaz. Yapandan hayır gelmez...” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’de son maçlardaki kötü skorlar ve beğenilmeyen futbol, takım içinde problemler olduğuna yorumlandı. Maddi sıkıntıların öne çıktığı, ancak teknik heyete dair de sorunların olduğu görüşleri doğdu. Kafaları kurcalayan soruları Asbaşkan Tahir Perek’e yönelttik.

Asbaşkan Perek, ödeme problemi olduğu iddialarını kabul etmedi. “Ben futbolcuların para problemi olduğunu hiç duymadım. Futbol AŞ ve onun ödemeleri ayrı bir kulvar ama tabi biz onunla da ilgileniyoruz. Zaten problem olacak bir durum da bulunmuyor. Ödemeler 3-5 gün aksayabilir. Bunun manası, problem olarak anlaşılamaz” dedi.

DÜŞÜŞ DEĞİL ŞANSSIZLIK

Bir de Musa Sow meselesi var. Aldığı ücretin bu sene düşmüş olmasına kafayı taktığı ve bunun da futboluna kötü yansıdığı savunuluyor. Musa, 2011-2012 sezonunun yarısı için 1 milyon 280 bin Euro aldı. 2012-2013’te 3 milyon 400 bin, geçen sezon ise 2 milyon 600 bin Euro kazandı. Bu sezon ve 2015-2016’da parası düşüyor. Mukavelesinde 1 milyon 400 bin Euro yazıyor. Sonuçta bu bir anlaşma. Altına imza koyan da Senegalli’nin kendisi.

Tahir Perek bu soruyu da cevapladı: “Musa Sow bunu sorun etmez. Zaten öyle bir durumu sıkıntı ediyorsa, tavır alıyorsa, o futbolcudan hayır gelmez! Sow’da öyle bir tavır görmüyorum. Takımda genel bir düşüş de yok. Biraz şanssızlık var. Bir kısırlık söz konusu. Birçok maçta iyiydik ama skora yansımadı. Son kupa maçında da ikinci devre 45 dakika yüklendik ama bir top geldi, genç ve yedekler gol yedi. Bizim bir silkelenmeye ihtiyacımız var.”

YARIŞ ÇOK ZORLAŞTI

Rakiplerin form durumunun artması nedeniyle şampiyonluk yarışının daha da zorlaştığını kabul eden Perek, “Bu kez teknik direktör İsmail Kartal değil, verimsiz oyunculara operasyon olur” iddiasını da reddetti. “Kimse bir yere gitmez. İki tarafa da operasyon olmaz” diyerek sözlerini noktaladı. (Bugün)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
tahir perek
moussa sow
aciklama
Diğer Haberler
İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu
Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak
Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor
Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta
İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!
Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti
Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar
NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam