Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
F.Bahçe Diego'suz daha iyi!
27.11.2014 - 12:24

F.Bahçe, Diego'nun oynadığı 5 maçın 3'ünde 7 puan kaybetti, sadece bir gol buldu.

F.Bahçe, Diego'nun oynadığı 5 maçın 3'ünde 7 puan kaybetti, sadece bir gol buldu.

Fenerbahçe'de tek transferi Diego Ribas, sezonun fiyaskosu olma yolunda ilerliyor. Bursaspor maçında hiçbir varlık gösteremeyen ve sakatlığı nedeniyle 15 gün daha sahalardan uzak kalacak olan Brezilyalı, Türkiye'ye bir türlü uyum sağlayamadı.

DIEGO F.BAHÇE'DE NE YAPTI?

Teknik Direktör İsmail Kartal'ın oynatmadığı söylenen Brezilyalı, 10 lig maçının 8'inde sahaya çıktı, 5'inde ilk 11'deydi. Henüz gol ve asist yapamadı.

F.Bahçe, Diego'nun 11'de çıktığı 5 maçın 3'ünde (Trabzon, Akhisar, Bursa) 7 puan kaybetti. Puan kaybedilen bu maçlarda sadece 1 gol atılabildi.

Diego'nun 11'de çıktığı, kazanılan 2 maç ise Kadıköy'deki Gaziantep ve Rize maçları. Gaziantep maçında tartışılan penaltı, Çaykur Rize maçında rakibin eksik kalması 3 puan için en önemli faktörlerdi.

Diego'nun oynamadığı Galatasaray derbisi mağlubiyet, Beşiktaş derbisi galibiyetle bitti. Galatasaray maçında 10 kişi kalana kadar üstün olan taraf Fenerbahçe'ydi.

Tüm bu rakamların yanında daha ilginç olanı, Diego'nun henüz kaçırdığı net bir gol pozisyonunun dahi olmaması.

15.5 MİLYON EURO BEDELİ VAR

Diego olayında işin ekonomik boyutuna bakarsak, durumun vehameti daha da büyüyor:

Diego, kariyerinin en yüksek noktasına ulaştığı Werder Bremen'den Juventus'a giderken yıllık 5 milyon Euro kazanmaya başladı. Yaşı henüz 24'tü...

Ardından Wolfsburg, Atletico Madrid gibi takımlara bonservisle ve kiralık olarak transferler yaptı. Aynı parayı kazanmaya devam etti.

29 yaşındayken, Juventus'la yaptığı kontrat ve devamı sona erdi, Diego serbest kaldı. Ancak 24 yaşındaki kontratın aynısını almayı başardı.

F.Bahçe Diego'ya 5 milyon Euro imza parası ve yıllık 3.5 milyon Euro ödüyor. 3 yıllık sözleşmenin bedeli 15.5 milyon Euro. Yani yıllığı 5.17 milyon Euro.

19 YAŞINDA DEĞİL Kİ KAZANMAYA ÇALIŞALIM

Brezilyalı 10 haftalık performansıyla taraflı-tarafsız herkesi endişeye sevk ederken, gelecekle ilgili de sıkıntılar büyük. Teknik değerlendirmeler, Diego'nun Topuk Yaylası'ndan bu yana bir arpa boyu yol gitmediğini, mecburiyet dışında ilk 11'de oynama ihtimalinin bir hayli düşük olduğunu gösteriyor. Teknik Direktör İsmail Kartal ise oyuncunun sertliğe dayalı futbol oynanan Türkiye Ligi'ne uyum sağlayamaması nedeniyle dertli. Kartal, Diego için "19 yaşında değil ki,oynatarak kazanmaya çalışalım. Oynattığımız zaman bize maç kazandırması lazım" yorumunu yapmıştı. (Sabah)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
diego ribas
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam