
Fenerbahçe milli maçlar için verilen araya lider olmanın avantajı ile girerken, bu ara sakat oyuncuların takıma dönme şansı olarak da görülüyor.
Fenerbahçe milli maçlar için verilen araya lider olmanın avantajı ile girerken, bu ara sakat oyuncuların takıma dönme şansı olarak da görülüyor. Teknik direktör İsmail Kartal Bursaspor maçına tam kadro çıkmanın hesaplarını yapıyor.
Spor Toto Süper Lig'in 10.haftasında Bursaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'de hedef bu maça tam kadro çıkabilmek. Bu maç öncesinde cezalı oyuncu bulunmazken, Emre Belözoğlu, Egemen Korkmaz, Serdar Kesimal, Gökhan Gönül, Moussa Sow, Mehmet Topal, Volkan Demirel ve Mehmet Topuz'un sakatlıkları bulunuyor. Teknik direktör İsmail Kartal, Bursaspor maçında bu 8 oyuncudan da faydalanabilmek istiyor. Oyuncuların durumu da Bursaspor maçında oynamaya müsait görünümde.
Burak Kunduracıoğlu liderliğindeki Fenerbahçe sağlık ekibi bu oyunculardan Emre, Volkan, Egemen, Mehmet Topuz, Mehmet Topal ve Serdar'ın kontrollerini haftalardır sürdürüyordu.
Volkan ve Mehmet Topal sağlık ekibinin denetiminde maçlara da çıkabilmişti. Volkan'ın belindeki ağrılar hala sürüyor ancak iki oyuncu da ağrılarına rağmen derbi haftalarında takımdan ayrılmadılar.
Emre Belözoğlu ise iki derbinin olduğu kritik haftalarda takımı yalnız bırakmamak için tedavisini tamamlayamamıştı. Emre, Çaykur Rizespor maçında bu nedenle oynatılmamıştı. Milli futbolcu tam hazır hale gelmesi halinde Bursaspor maçında oynatılacak, aksi takdirde riske edilmeyecek.
Son maçta sakatlanan Gökhan Gönül'ün kasık zarında kısmi yırtık ve ödem tespit edilmişti. Milli takım kampında bulunan Gökhan'ın tedavisine burada devam edilirken, oyuncunun milli maçlarda oynaması zor görünüyor. Ancak milli futbolcunun Bursaspor maçına yetişmesi bekleniyor.
8 aydır takımdan ayrı kalan ve bu sezon başında tekrar operasyon geçirmek zorunda kalan Egemen ise gelecek hafta takımla çalışmalara başlayacak. Maç eksiği dolayısıyla henüz ilk 11 için hazır olmayan deneyimli stoper önümüzdeki maçlara hazırlanacak.
(NtvSpor)
