Son Eklenen Haberler!
01:39 | M. Fatih Karagümrük 2-0 Fenerbahçe        -        12:36 | Tedesco galibiyet formülünü verdi! 'Her maç final'        -        01:01 | Fenerbahçe’ye Antalya’da coşkulu karşılama!        -        00:59 | Slovakya'da Skriniar beklentisi        -        00:57 | Domenico Tedesco: Başımız dik bir şekilde elendik!        -        00:55 | Nottingham Forest 1-2 Fenerbahçe        -        13:14 | Fenerbahçe Beko 81-78 Partizan        -        16:39 | Fenerbahçe sakat oyuncuların son durumunu açıkladı        -        16:38 | Nottingham Forest-Fenerbahçe maçının hakemi açıklandı!        -        16:37 | Domenico Tedesco: Bu gece yazık oldu
Fenerbahçe'den tüzük kongresi iddiası için açıklama!
25.01.2026 - 00:27

Fenerbahçe, tüzük kongresi iddiası ile ilgili açıklama yaptı ve bu kongrenin yapılmasının söz konusu olmadığını açıkladı.

Fenerbahçe, resmi internet sitesinden bir açıklama yaptı.

Sarı-lacivertliler, tüzük kongresi iddiasını yalanladı.

Fenerbahçe'nin açıklamasında, "Takımımızın ve camiamızın odağı sezon hedefleri ve şampiyonluk mücadelesiyken, bu sezon içerisinde bir tüzük kongresinin yapılması takvimsel olarak da mümkün görünmemektedir." denildi.

Fenerbahçe'nin açıklaması şu şekilde:

"Başkanımız tarafından kurullarımıza gönderilen ve tüzüğümüzde yapılması planlanan güncellemelerle ilgili görüş talebini içeren yazının, bağlamından koparılarak farklı anlamlar yüklenmeye çalışıldığı üzüntüyle karşılanmaktadır.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde kurullarla yürütülen yazışma ve görüş alışverişi, kulübümüzün alışılmış ve rutin işleyişinin bir parçasıdır. Kurullarımıza iletilen bu yazı da söz konusu istişare sürecinin doğal bir örneğidir.

Öte yandan, tüzük çalışmaları; seçim sürecinde camiamızla paylaşılan başlıkların hayata geçirilmesine yönelik olarak başlatılmış planlı hazırlıkların bir parçasıdır. Seçim sürecinde camiamızla paylaşılan tüm başlıklarda olduğu gibi, göreve gelinmesinden bu yana tüzüğümüzle ilgili güncelleme planlamaları üzerine de çalışmalar sürdürülmektedir. Bu süreç, camiamızın görüş ve değerlendirmelerini almayı gerektiren ve doğal olarak zaman alan bir hazırlık sürecidir.

Daha önce de benzer şekilde yürütülen bu tür yazışmaların, bugün alışılmış bağlamının dışında ve farklı anlamlar yüklenerek gündeme taşınması oldukça manidardır.

Nitekim aynı içerik, herhangi bir güncel gelişmeden bağımsız olarak 28 Kasım tarihinde kulüp çalışanlarımızla da paylaşılmıştır.

Ayrıca, takımımızın ve camiamızın odağı sezon hedefleri ve şampiyonluk mücadelesiyken, bu sezon içerisinde bir tüzük kongresinin yapılması takvimsel olarak da mümkün görünmemektedir.

Kulübümüz, tüm branşlarımızda belirlenen sportif hedefler ve şampiyonluk mücadelesi doğrultusunda çalışmalarına kararlılıkla devam etmekte olup, camia olarak en önemli maçın her zaman bir sonraki maç olduğu anlayışıyla kulübümüzün tek gündemi yarın oynayacağımız karşılaşmadır."


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
tüzük
kongre
Diğer Haberler
M. Fatih Karagümrük 2-0 Fenerbahçe
Tedesco galibiyet formülünü verdi! 'Her maç final'
Fenerbahçe’ye Antalya’da coşkulu karşılama!
Slovakya'da Skriniar beklentisi
Domenico Tedesco: Başımız dik bir şekilde elendik!
Nottingham Forest 1-2 Fenerbahçe
Fenerbahçe Beko 81-78 Partizan
Fenerbahçe sakat oyuncuların son durumunu açıkladı
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam