
Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan ve ayrılığı konuşulan Cenk Tosun konuyla ilgili olarak açıklama yaptı.
Fenerbahçe'ye geçtiğimiz sezon bedelsiz transfer olan Cenk, istediği süreleri bir türlü alamamıştı. 12 Ekim'de verilen karar sonrası Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci ile birlikte Cenk Tosun da kadro dışı bırakıldı. Geçtiğimiz günlerde fıtık ameliyatı olan tecrübeli futbolcunun geleceği merak ediliyor.
CENK: NE YAPTIM Kİ KADRO DIŞI BIRAKILDIM?
Yayıncı kuruluştan Gürler Akgün'e konuşan Cenk Tosun şunları söyledi: Devre arasında Fenerbahçe'den ayrılmayı düşünmüyorum. Fenerbahçe'nin kadrosuna tekrar girmek istiyorum. Ne yaptım ki kadro dışı bırakıldım? Affedilecek bir şey yapmadım, kadroya geri çağırılmayı bekliyorum. Fenerbahçe'de oynamak istiyorum."
TALİPLERİ VAR
Daha önce adı Neftçi Bakü ile anılan Tosun'a Süper Lig'den Eyüpspor, Kasımpaşa ve Antalyaspor'un talip olduğu yazılmıştı.
BECAO DA KADRO DIŞI BIRAKILDI
Fenerbahçe, takımın Brezilyalı stoperi Rodrigo Becao'nun kadro dışı bırakıldığını açıkladı.
Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularımızdan Rodrigo Becao, alınan karar gereği kadro dışı bırakılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız." denilerek kısa bir bilgilendirme yapıldı.
UEFA KADROSUNDAN ÇIKARILDI
Geçtiğimiz günlerde Cenk Tosun Fenerbahçe'nin UEFA kadrosundan çıkarılmıştı. Cenk'in yerine ise son maçlarda forma şansı bulmaya başlayan Levent Mercan kadroya dahil edildi. Cenk Tosun fıtık ameliyatı sebebiyle listeden çıkarıldı. UEFA, 2 ay sürecek eksikliklere değişiklik hakkı tanıyor.
