Son Eklenen Haberler!
13:43 | İrfan Can'dan sonra Cenk Tosun ve Becao da Kasımpaşa'ya imzayı atıyor        -        13:41 | Fenerbahçe kupada 3 puan peşinde! İşte muhtemel 11'ler...        -        13:08 | Fenerbahçe'de Nelson Semedo ve Alvarez dönüyor        -        13:07 | Mesut Özil'den Fenerbahçe sözleri! 'Çok mutlu oldum'        -        12:56 | Skriniar istedi, kupayı gençler getirdi!        -        12:49 | Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması: Yırtık tespit edildi        -        03:00 | Fenerbahçe'den derbi sonrası üst üste paylaşımlar! Okan Buruk göndermesi        -        02:47 | Domenico Tedesco: 'Adım adım ilerlemiyiz, bize motivasyon olacak'        -        02:44 | Süper Kupa sonrası Arda Güler'den Fenerbahçe paylaşımı!        -        02:42 | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Süper Kupa şampiyonu Fenerbahçe'ye tebrik
Tedesco'dan itiraf: 1 saat sevinebiliriz
24.11.2025 - 11:22

Rizespor'u 2-0 geriden gelerek deviren Fenerbahçe'de teknik direktör Tedesco, ''1 saat kadar sevinebiliriz. Futbolda kutlama için süre azdır'' ifadelerini kullandı.

Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 2-0 geriden gelerek 5-2 mağlup etti. Sarı-Lacivertliler'in teknik direktörü Domenico Tedesco, galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Devre arasında öğrencileriyle ne konuştuğu sorulan Tedesco, "Özel bir şey söylemedim devrede, sakin olmalarını ve inanmalarını söyledim. Oyun planına, gücümüze inanmalarını, panik yapmamalarını söyledim." dedi.

'İMKANIM OLSA HERKESİ SAHAYA KOYARIM'

Galibiyeti değerlendiren deneyimli hoca, "Bu bütün takım olarak alınmış bir galibiyet. Takımdaki enerjiyi görüyorsunuz, ilk oyuncudan son oyuncuya kadar. Her oyuncu benim için aynıdır. Maalesef sahaya 11 oyuncu koyabiliyorum, imkanım olsa herkesi aynı anda sahaya koyardım. Hepsi oynamayı hak ediyor. Bu galibiyet kalitemizin ürünü bir galibiyet. Çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

GALATASARAY MAÇINA DAİR...

Süper Lig'de bir sonraki hafta karşılaşacakları ezeli rakipleri Galatasaray hakkında konuşmayı tercih etmediğini dile getiren Tedesco, "Bu akşam da Galatasaray maçını konuşmayı tercih etmiyorum. 1 saat önce 2-0 geriye düştüğümüz bir maçı kazandık. Birazcık sevinebiliriz, 1 saat kadar. Futbolda kutlama için süre azdır. Vaktimiz yok. Ferençvaroş maçı var. Fiziksel olarak güçlü oyuncuları var. Benim aklım Ferençvaroş maçında..." sözlerini sarf etti.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
tedesco
aciklama
Diğer Haberler
İrfan Can'dan sonra Cenk Tosun ve Becao da Kasımpaşa'ya imzayı atıyor
Fenerbahçe kupada 3 puan peşinde! İşte muhtemel 11'ler...
Fenerbahçe'de Nelson Semedo ve Alvarez dönüyor
Mesut Özil'den Fenerbahçe sözleri! 'Çok mutlu oldum'
Skriniar istedi, kupayı gençler getirdi!
Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması: Yırtık tespit edildi
Fenerbahçe'den derbi sonrası üst üste paylaşımlar! Okan Buruk göndermesi
Domenico Tedesco: 'Adım adım ilerlemiyiz, bize motivasyon olacak'
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam