Son Eklenen Haberler!
15:55 | Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber        -        15:48 | Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!        -        15:47 | 'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum        -        15:44 | Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK        -        13:25 | Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu        -        13:24 | Sadettin Saran'dan kritik toplantı sonrası açıklama: 'Gereken ültimatomlar verildi'        -        13:21 | Fenerbahçe'de Sidiki Cherif tartışma konusu oldu!        -        13:15 | Fenerbahçeli futbolculara tehdit şoku! Avukatlar harekete geçti        -        13:13 | Hakan Safi: 'Şampiyonluk şansı hala var'        -        01:39 | M. Fatih Karagümrük 2-0 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de kontenjan krizi! Yönetimden flaş bilet kararı
31.10.2025 - 10:37

Fenerbahçe yönetimi, Beşiktaş derbisinin deplasman biletlerini genel satışa sunacağını açıkladı. Taraftar gruplarına ayrılan kontenjanlar tartışmalara sebebiyet verince, yönetim soru işaretlerini kaldırmak için yöntem değişikliğine gitti.

Fenerbahçe Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında 2 Kasım Pazar günü deplasmanda yapacakları Beşiktaş derbisinin tüm misafir takım biletlerinin Passolig üzerinden satılacağını duyurdu.

Sarı-lacivertli kulübün açıklamasında, Tüpraş Stadı'ndaki derbi için bin 914 bilet bulunduğu hatırlatılarak "Fenerbahçe'mizin deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçı için kulübümüze 7 bin 318 bilet talebi ulaşmıştır. Karşılaşma için ayrılan deplasman tribünü kapasitesi bin 914 kişi ile sınırlıdır. Camiamıza verdiğimiz tüm sözleri tutma kararlılığımızın aynı şekilde devam ettiğini her konuda olduğu gibi bu süreçte de şeffaflık ve adalet ilkelerimiz doğrultusunda hareket edeceğimizi tüm taraftarlarımıza bir kez daha bildiririz. Bilet satış sürecinde herhangi bir soru işareti oluşmaması adına, tüm biletler 31 Ekim 2025 saat 11.00’de http://passo.com.tr üzerinden satışa sunulacaktır. Bilet fiyatı 2 bin 250 liradır." ifadeleri kullanıldı.

TARAFTAR GRUPLARI AÇIKLAMA YAPTI

Fenerbahçe'de yönetimin aldığı kararın ardından Fenerbahçe'nin tribün gruplarından da peş peşe açıkalamalar geldi. KFY, yönetimin kararını desteklediğini açıklarken GFB ise alınan karar neticesinde hafta boyunca hazırladığı görsel çalışmaları iptal ettiğini duyurdu.

Sosyal medyada alınan karar için 'taraftar desteğini olumuz etkiler' yorumları yapılırken taraftarın bir bölümü ise yönetimin aldığı kararın herkesin maça erişebilmesi açısından doğru olduğunu savundu.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
besiktas
deplasman
gfb
Diğer Haberler
Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber
Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!
'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum
Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK
Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu
Sadettin Saran'dan kritik toplantı sonrası açıklama: 'Gereken ültimatomlar verildi'
Fenerbahçe'de Sidiki Cherif tartışma konusu oldu!
Fenerbahçeli futbolculara tehdit şoku! Avukatlar harekete geçti
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam