
Fenerbahçe'de Nelson Semedo, Anderson Talisca ve Levent Mercan, 4-0 kazanılan Gaziantep FK maçını ardından açıklamalarda bulundu.
Süper Lig'in 10. haftasında Gaziantep FK'yı 4-0 mağlup eden Fenerbahçe, Talisca, Levent Mercan ve Semedo, galibiyetin ardından açıklamalar yaptı.
LEVENT MERCAN: ÜZERİNE KOYARAK GİDİYORUZ
Son maçlarda üzerine koyarak gidiyoruz. İyi bir maç gösterdik. Hiç pes etmedik. Daha gol atabilirdik. Bugünkü galibiyetle hepimiz mutluyuz. Çok iyi bir maç çıkardığımızı düşünüyorum. Onu da haftaya görürüz. Üzerine koyarak gitmek, kazanmak istiyoruz. Onu bu hafta düşüneceğiz. Antrenmanlarda iyi hazırlanıp çıkacağız. İnşallah üzerine koyarak alırız bu maçı da.
SEMEDO: DAHA İYİ OLMAK ADINA ÇALIŞIYORUZ
Takımımı tebrik etmek istiyorum. İyi, sıkı antrenmanlar yapıyoruz daha iyi olmak adına. Bugün topla iyiydik, iyi işler yaptık ve şanslar yarattık. İlk yarıda 2-0 yaptık ve ikinci yarıda iyi bir şekilde geri döndük. Şunu da söylemek gerekiyor, Gaziantep iyi bir takım ve iyi bir takıma karşı oynadık.
Taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum. Herkesi tebrik etmek istiyorum. Sahada herkes çok iyi çalıştı, takım olduğumuzu göstermiş olduk. Biz 25 kişilik kadroyuz, bugün 11 kişi oynadı. Biz bir takımız ve bugün 11 kişi oynadı. Herkes çok iyi çalışıyor. İyi bir galibiyet elde ettik.
TALISCA: TEPKİLER BENİ HİÇ ETKİLEMEDİ
Önemli olan topu aldığınızda etkili olmak. Bu çok fazla çalışmanın ürünü. Konsantre olmanız gerekiyor. Bunları yapabildiğim için mutluyum.
Takım olarak gelişimimizi pozitif görüyorum. Kolektif olarak iyi performans gösteriyoruz. Hocamızın istediklerini sahaya yansıtıyoruz. Bu yüzden takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bugünkü galibiyet önemliydi. Şimdi yapmamız gereken bir sonraki maça hazırlanmak.
"Kadıköy'deki penaltılar kendisini psikolojik olarak ne kadar etkiliyordu, orada psikolojik anlamda nasıl bir mücadele veriyordu?"
Bu durum beni hiç etkilemedi. İyi, büyük futbolcuların buna alışkın olmaları gerekiyor. Benim tek odağım, golü atmak oluyor. Ben bu durumu normal karşılıyorum ve o an beni hiç etkilemiyor.
