Son Eklenen Haberler!
16:39 | Fenerbahçe sakat oyuncuların son durumunu açıkladı        -        16:38 | Nottingham Forest-Fenerbahçe maçının hakemi açıklandı!        -        16:37 | Domenico Tedesco: Bu gece yazık oldu        -        16:36 | İsmail Yüksek: 'Takıma yakışmayan bir durum'        -        16:35 | Fred: 'Kendimi çok kötü hissediyorum'        -        16:33 | Fenerbahçe 1-1 Kasımpaşa        -        16:52 | Fenerbahçe'de ilk kez şampiyonluk için net konuşuldu! 'Ayağa kalkmanın tam zamanı'        -        16:46 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante süre istedi        -        13:51 | Fenerbahçe 0-3 Nottingham Forest        -        15:49 | Fenerbahçe Avrupa Ligi'nde sahne alıyor! Kadıköy'de rakip Nottingham Forest: İşte muhtemel 11'ler...
Domenico Tedesco için son şans!
27.09.2025 - 09:07

Fenerbahçe’nin yarın Antalyaspor ile oynayacağı maçtan çıkacak sonuç Tedesco’nun kaderini belirleyecek. Ligdeki son iki maçtan beraberlikle ayrılan sarı-lacivertliler, Kadıköy’de bir kayıp daha yaşarsa 40 yaşındaki teknik adamın İstanbul macerası çok kısa sürecek.

Fenerbahçe’de 10 Eylül’de başlayan Tedesco dönemi çok kısa sürebilir... Teknik Direktör Jose Mourinho ile yolların ayrılmasının ardından göreve gelen 40 yaşındaki teknik adam, başkanlığa Sadrettin Saran’ın gelişinin ardından sorgulanmaya başlamıştı.

Özellikle Tedesco’nun 3-1 kaybedilen Dinamo Zagreb maçına çıkardığı ilk 11 herkesten büyük eleştiri alırken, Başkan Saran ve yönetimi bu konudan rahatsız olmuştu. Zagreb’ten dönüşün ardından Saran ile Tedesco bir toplantı yaparken ‘kötü gidişatın’ nedenlerinin sorgulandığı öğrenildi.

Süper Lig’de ilk 6 haftada 6 puan kaybeden ve daha fazla kötü sonuca tahammülü olmayan Fenerbahçe’de gözler yarın Kadıköy’de oynanacak Antalyaspor maçına çevrildi.

Başkan Saran ve yönetimin bu mücadeleden çıkacak beraberlik ya da mağlubiyette Tedesco ile masaya oturup yolları ayıracağı ortaya çıktı. Daha önce Volkan Demirel ve Aykut Kocaman’ı göreve getirmek istediğini birçok kez ifade eden Başkan Saran’ın, Tedesco’nun gönderilmesi halinde Aykut Kocaman ile masaya oturacağı öğrenildi.

Antalyaspor maçı kötü sonuçlanırsa Fenerbahçe Yönetimi, en az hasarla Tedesco ile yolları ayırmanın planlarını yapacak, ardından ise Kocaman sarı-lacivertli takımda bir kez daha teknik direktörlük görevine getirilecek.

Domenico Todesco, Fenerbahçe’nin başında 4 maça çıktı. Sarı-lacivertliler söz konusu mücadelelerde Trabzonspor’u yenerken, Alanyaspor ve Kasımpaşa karşısında beraberlikle yetindi, Dinamo Zagreb’e ise 3-1 kaybetti. (Milliyet - Senad Ok)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Tedesco
Antalyaspor
Diğer Haberler
Fenerbahçe sakat oyuncuların son durumunu açıkladı
Nottingham Forest-Fenerbahçe maçının hakemi açıklandı!
Domenico Tedesco: Bu gece yazık oldu
İsmail Yüksek: 'Takıma yakışmayan bir durum'
Fred: 'Kendimi çok kötü hissediyorum'
Fenerbahçe 1-1 Kasımpaşa
Fenerbahçe'de ilk kez şampiyonluk için net konuşuldu! 'Ayağa kalkmanın tam zamanı'
Fenerbahçe'de N'Golo Kante süre istedi
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam