Son Eklenen Haberler!
09:20 | Ali Koç: 'Fabrika ayarlarımıza döndük'        -        09:19 | Diego Carlos, Santos radarında!        -        09:17 | İspanyollar duyurdu! Fenerbahçe'de Andriy Lunin sesleri...        -        09:15 | Fenerbahçe, UEFA'da 10 sıra birden yükseldi!        -        09:15 | Mert Müldür için karar günü        -        09:14 | Mourinho, Feyenoord'u akıl oyunu ile mat etti!        -        15:39 | Ali Koç locasını Aziz Yıldırım'a sattı! 7 yıl sonra dönüyor        -        15:39 | Emre Mor için sürpriz iddia! Yeni takımı...        -        23:40 | Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde turladı! Çılgın para geliri        -        23:38 | Mourinho'dan Feyenoord maçı sonrası önemli açıklamalar
Mourinho, Feyenoord'u akıl oyunu ile mat etti!
14.08.2025 - 09:14

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, söylemleri ve eylemleriyle turun kaderini belirledi. İlk maçtan sonra söylediği ‘Kadıköy cehennemine hoş geldiniz’ sözüyle hem rakipte endişe yarattı hem de kendi taraftarına ‘Sizden güçlü bir destek bekliyorum’ mesajını verdi.

Mourinho’nun Rotterdam’da verdiği mesaj adresine ulaştı ve Fenerbahçe taraftarları statta muazzam bir atmosfer oluşturdu. Takım 1-0 geriye düştüğü anda bile kulakları sağır edecek kadar gür bir tezahürat yapan sarı-lacivertliler, tam da Mourinho’nun dediği gibi stadı Feyenoord için bir cehenneme çevirdi.

Fenerbahçe, 2-1’lik yenilginin rövanşında konuk ettiği Feyenoord’u 5-2 gibi tarihi bir skorla yenerek Şampiyonlar Ligi play-off turuna kalırken, alkışların en büyüğünü teknik direktör Jose Mourinho aldı.

Sarı lacivertli takım belki de Mourinho döneminin en iyi futbolunu sergilerken, bunda Portekizli hocanın ‘akıl oyunları’ büyük rol oynadı. Rotterdam’daki ilk maçın bitmesinin ardından düzenlenen basın toplantısında önemli bir istatistiğe dikkat çeken Mourinho, “Feyenoord’a karşı oynadığım ikinci maçlarda kazanan hep ben oldum!” ifadesini kullandı.

Sağır edecek kadar gür bir tezahürat

Tecrübeli teknik adam bununla da yetinmeyip, “Kadıköy cehennemine hoş geldiniz” diyerek rövanşın çok farklı olacağını ima etti. Bu sözlerle hem rakip takımda ‘endişe ve korku’ havası oluşturan Mourinho hem de kendi taraftarlarlarına, “Sizden güçlü bir destek bekliyorum” mesajını gönderdi. Nitekim bu mesaj yerini buldu ve Fenerbahçe taraftarları Chobani Stadı’nda muazzam bir atmosfer oluşturdu. Takım 1-0 geriye düştüğü anda bile kulakları sağır edecek kadar gür bir tezahürat yapan sarı lacivertliler, tam da Mourinho’nun dediği gibi stadı Feyenoord için bir cehenneme çevirdi.

Feyenoord Kaptanı: Kulaklarım acıyor!

Tezahürat o kadar güçlüydü ki, Feyenoord kaptanı Sem Steijn maçtan sonra, “Stadyumun cehennem olduğunu düşünüyor musun?” sorusu üzerine elini kulağına götürüp, gürültüden dolayı kulağının acıdığını işaret etti. Feyenoord’a karşı uyguladığı psikolojik taktikten olumlu sonuç alan Mourinho, oyun kurgusuyla da tam not aldı. Cesur bir kararla Duran ile En-Nesyri’yi ilk 11’de oynatan Mourinho, hem iki oyuncudan skor katkısı aldı, hem de ön alanda pres yaptırıp rakibin rahat oyun kurmasını engelledi. Ayrıca Brown ve Semedo ile takımın hızlanmasını sağladı. (Hürriyet - Süleyman Arat)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Mourinho
Feyenoord
Diğer Haberler
Ali Koç: 'Fabrika ayarlarımıza döndük'
Diego Carlos, Santos radarında!
İspanyollar duyurdu! Fenerbahçe'de Andriy Lunin sesleri...
Fenerbahçe, UEFA'da 10 sıra birden yükseldi!
Mert Müldür için karar günü
Ali Koç locasını Aziz Yıldırım'a sattı! 7 yıl sonra dönüyor
Emre Mor için sürpriz iddia! Yeni takımı...
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde turladı! Çılgın para geliri
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam