Jose Mourinho’nun, Feyenoord deplasmanında sahaya süreceği ilk 11’i ve oynatacağı sistemi belirlediği öğrenildi.
Yeni sezon öncesi hazırlık maçlarında 4’lü savunma oynatan tecrübeli teknik adamın bugünkü mücadeleye 3’lü savunmayla çıkacağı bildirildi.
Jose Mourinho hafta içerisinde yapılan taktik ağırlıklı maçlarda 3’lü savunmayı denediği belirtildi. Sarı-lacivertli takımın Feyenoord karşısında sahada 3-4-1-2 dizilişiyle yer alması bekleniyor.
Sarı-lacivertli takımda sakatlıktan çıkan Talisca ve İsmail Yüksek kulübede başlayacak. Yeni transferlerden Semedo da yedek soyunacak, Skriniar, Jhon Duran ile Archie Brown ise ilk 11 oynayacak.
Kalede İrfan Can Eğribayat’ı görevlendirmesi beklenen Mourinho’nun savunma üçlüsü Mert Müldür, Skriniar ve Oosterwolde’den oluşacak. Kanatlarda İrfan Can Kahveci ile Brown forma giyecek.
Orta sahada Fred ve Szymanski’nin dışındaki son isme maç saatinde karar verilecek. Forvet hattında En Nesyri ile Jhon Duran gol arayacak.
Hollanda'ya gidiyorlar
Fenerbahçe, Feyenoord ile yarın deplasmanda oynayacağı Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçının hazırlıklarını sürdürdü.
Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde gerçekleştirilen idman ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle başladı. Daha sonra gruplara ayrılan sarı-lacivertli futbolcular reaksiyon koşuları yaptı.
Antrenman taktiksel çalışmalar ile dar alanda yapılan çift kale maçlarla tamamlandı. Sarı-lacivertliler bugün sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla mücadelenin hazırlıklarını tamamlayacak.
Ardından Hollanda’ya gidilecek, Teknik Direktör Jose Mourinho ve bir futbolcu De Kuip Stadı’nda basın toplantısı düzenleyecek.
(Milliyet)