Son Eklenen Haberler!
14:07 | Mourinho'dan şok rapor: 5 oyuncunun daha bileti kesildi!        -        14:06 | Jhon Duran'dan Galatasaray'a gözdağı        -        09:54 | Fenerbahçe'de kanada sürpriz: Summerville        -        23:35 | Jayden Oosterwolde açıkladı: Orada oynamak istiyorum        -        23:26 | Fenerbahçe transfer için gün sayıyordu! Skriniar evsiz kaldı        -        09:08 | Fenerbahçe'de Portekiz'de kritik zirve! Jose Mourinho ve Ali Koç görüşecek        -        09:06 | Fenerbahçe'de transferlerin gecikme nedeni ortaya çıktı!        -        09:02 | Fenerbahçe Al Ittihad maçı sonrası Mourinho konuştu: Özel şeyler inşa ediyoruz        -        09:02 | Szymanski: 'Feyenoord özel olacak'        -        08:58 | Fenerbahçe Al Ittihad maçı sonrası Cengiz Ünder’den mesaj
Fenerbahçe'de transferlerin gecikme nedeni ortaya çıktı!
24.07.2025 - 09:06

Fenerbahçe, transferde aceleci davranarak istediği oyunculara ve kulüplerine daha çok para vermek istemiyor. Sarı-lacivertli kulüpte her kuruş hesaplanırken, yüksek bonservis bedelleri ile futbolcu maaşları yeni hamlelerin gecikmesine neden oluyor.

Fenerbahçe’de sezon bitiminde birçok ayrılık yaşanırken, yönetim şu ana kadar sadece Jhon Duran (forvet) ve Archie Bronw (sol bek) transferini bitirmişti. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda 6 ya da 7 Ağustos’ta oynanacak Feyenoord maçı için az bir zaman kalırken, kadroya yeni gelecek isimlerin gecikmesinin altındaki en önemli sorunun yüksek bonservis ve maaşlar olduğu öğrenildi.

ACELECİ DAVRANMIYOR

Yeni sezon için transferde farklı bir strateji izleyen ve tek bir futbolcuya bağlı kalmadan birçok isme teklif yapan sarı-lacivertliler bir türlü istediği sonucu alamadı. Başkan Ali Koç ile yönetim her bir kuruşun hesabını yaparken, aceleci davranıp hem talip olunan oyuncuya hem de kulübüne fazla para vermek istemiyor.

Yönetimin bu düşüncesi de transferlerin gecikmesine neden oluyor. Başkan Ali Koç daha önceki açıklamalarında transfer stratejileri için ‘Skriniar gibi yıldız isimler alınacak’ ifadesini kullanmıştı. Sezon bitiminden itibaren yapılan çalışmalarda birçok isme teklif götürülürken oyuncular ikna edilemedi. Bazı futbolcular yapılan teklife ‘evet’ dese de bu kez de yüksek bonservis ile maaş transferin olumlu sonuçlanmasını engelledi.

Birbirinden zorlu maçlar öncesi takım içindeki uyumu da düşünen yönetim Mourinho’nun raporu doğrultusunda oluşturulan listedeki isimlerle tekrar görüşüp anlaşma zemini arayacak. (Milliyet - Senad Ok)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
transfer
ali koc
Diğer Haberler
Mourinho'dan şok rapor: 5 oyuncunun daha bileti kesildi!
Jhon Duran'dan Galatasaray'a gözdağı
Fenerbahçe'de kanada sürpriz: Summerville
Jayden Oosterwolde açıkladı: Orada oynamak istiyorum
Fenerbahçe transfer için gün sayıyordu! Skriniar evsiz kaldı
Fenerbahçe'de Portekiz'de kritik zirve! Jose Mourinho ve Ali Koç görüşecek
Fenerbahçe Al Ittihad maçı sonrası Mourinho konuştu: Özel şeyler inşa ediyoruz
Szymanski: 'Feyenoord özel olacak'
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam